Friday, May 3, 2013

The end of April. Kebangkitan MAY!

Assalamualaikum w.b.t,
Gotta admit that my tittle smells like politics really?


Sekarang ini kita telah mendarat pada bulan Mei! Alhamdullilah. Kalau diberi kesempatan gua nak juga berlepas untuk bulan Julai which is bulan Ramadan, muslim fasting month where all foods and drinks are prohibited. Dan masa itu, semua berebut buat ibadah.

Yeah, I missed that.


Cheesy line. Cheesy lines everywhere.



Bulan yang lepas aku tak dapat update entry banyak despite of my schoolworks, laziness and lack of ideas. Argh, kenapa aku bermula rojak-rojak ni. Inilah akibat membaca novel english sampai terikut-ikut. 


Okay, bercerita pasal kawad kaki pulak. Ye, aku masuk kawad kaki. Ini ialah fakta cekik cicak. *apa aku ngarut ni* Unbelievable yet true. Alah, peringkat sekolah jepun. I mean JER PUN. So, tak nak bebel banyak sebab lepas ni nak fikir nasib untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun 2013 which will be soon enough so wish me all the best. It will be better to pray for me too.

That's so kind of you, thank you.





"Forever Kadet Bomba. Dapat nombor 2, kalah sebab name tag saja." - description. 



Alhamdullilah aku gembira walaupun tak dapat johan. Merasa juga aku kawad tahun ini. Betul lah orang kata, "tak kenal maka tak cinta". Let me continue those words, "dah kenal tak payah nak cinta sangatlah".  


Tick. tock. tick. tock.
Masa berjalan dengan pantas.
"Masa ibarat pedang, jika kamu tidak memotongnya, nescaya ia memotong kamu."



Scary, isn't it?



Come on, study now. 




My other kawad stories :