Thursday, November 17, 2011

Ciskek, adik aku feymes!

PELAJAR SK Putrajaya Presint 8 (1), Nur Tikah Mohamad Tarmizi (depan) bersama rakan, Aisyah Hussain (kiri) dan Azizah Azizul gembira meraikan kejayaan memperoleh keputusan 5A Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) di Putrajaya, hari ini. - Foto Izhari Ariffin
source : http://www.bharian.com.my/ (17/11/2011)


Ce teka mana adik aku? Untunglah adik~ Takpe, aku kan dah pernah keluar paper dulu.. Tak ingat? Kali ini kasi peluang kat adik aku pulak.. kehkeh~


TAHNIAH MY SISTER !
Like sisterlah katakan..


p/s : ayah aku pun dulu pernah masuk surat khabar. aku ni benda sikit nak heboh. Biaselah ku sedar ku bukan artis.. hekhek


erm, kau ado? Astaghfirullahaladzim, tak baik riak~

15 comments:

  1. hahaa~ adiknye femes masuk surat khabar~ akaknye pun penah masuk? nak teng0k gak~ ayahnye pun penah masuk surat khabar? b0le femes 1 kuarga nihh~

    pandai gak adiknye~ 5a~ c0ngrats~

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah..

    haha..femesnya keluarga dia XD

    ReplyDelete
  3. wah tahniah tahniah untuk Adek !! :D

    akak tumpang gembira je la ye, sebab dulu UPSR akak tak dapat 5A . hihi

    ReplyDelete
  4. Nak bagi surat saman cket ni,

    hihi..tahniah buat adik kamu ya..mesti pandai tu

    ReplyDelete
  5. den dpt 5a tak keluar paper pung. -.-

    ReplyDelete
  6. thnks smua.. erm, xde ape sgt lah. cuma masuk surt kbr skit je... hikhik ;)

    ReplyDelete
  7. wah3....

    tahniah2...

    terus berjaya di masa hadapan..;-)

    ReplyDelete
  8. @ILa & @Yasmin
    kehkeh, untungla adik aku ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah untuk azizah :D
    Ehh gambo tu smart lah :D

    btw, kao penah masuk suratkhabar gak en?

    ReplyDelete
  10. fuyoh, jeles2...
    tk prnah den masuk sughat khabagh..
    xD

    ReplyDelete
  11. @merah itu jambu
    Alhamdullilah ;D

    @amirahyusoff
    hak ah, tp cepeot je gmbrnyaa (U x U)

    @aisya
    haha, nak msuk ker? doa-doalah msuk surt khbr eh? hehe

    ReplyDelete
  12. femes kah? kehkeh x ade mknenye femes.. XD

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)