Monday, July 25, 2011

Masuk surat khabar? Bagi aku normalah tu.

Assalamualaikum & hello everibodehh,

Aku bukak  Facebook  semalam. Boring en. So, nak tengoklah notifications tersayang. (hampeh)



And guess what? Kawan aku kata aku masuk surat khabar.  yeah, but surat khabar semalamlah. Nasib baik keluarga aku tak minat surat khabar tuh. Muahahaha XD

(tak mau beritau surat khabar apa :P kang tak pasai-pasai korang serbu kedai kang) 

"cececeh....gambar natasha, aisyah n abg hadira kat dlm surat khabar...bangga la tuh :)"
^ Ni status yang kawan aku tulis kat facebook. Tak mau aku printscreen. Malehlah.. (privasi diutamakan, malas didahulukan (?) 

WHAT?!! Arghh, aku TAK MAU masuk surat khabar. 

Sure gambar aku hancuss. Oh yea, kenapa aku tiba-tiba boleh masuk surat khabar ni? Nak tau tak? Nak tak?

Aku rasa sebab aku duduk sebelah kawan aku, dia cantik. Entah macam mana, mungkin kamera man tu syok kat kawan aku tuh #buruksangka. So, aku kena tempias-tempias jela. Aku ni bukannya cantik sangat. Cute je

SEGALANYA KEBETULAN JE KUT

Eleh, kecoh je kan aku ni. Baru first time masuk surat khabar dah kecoh sana sini. Padahal retis & beribu orang lain boleh nak dikatakan tiap-tiap hari orang tatap muka dia, rileks je.






So, kepada sesiapa yang teringin sangat-sangat nak masuk surat khabar, aku bagi tips sikit jelah eh, mana leh banyak-banyak nanti takde chance aku masuk surat khabar lagi :P

"Berjalan dekat-dekat orang yang korang rasa berpotensi akan ditangkap gambar"

Korang rasa tips ni betul ke tak ha? hentam sajalah. Kang aku bagi tips terjun KLCC, korang buat, aku lak yang dosa. Bagi ajaran sesat. :P



P/s : Ada tak orang tersentap tengok gambar aku dalam surat khabar? ohh ye aku memang suka kucing, cute sangat :3 


Countdown puasa : seminggu je lagi kut ( 7 hari)



11 comments:

  1. tau jela korang nape aku tak update smlm, rupanya eksited overdosed sbb msuk surat khabar.. :P

    ReplyDelete
  2. haha, masuk surat khabar ke?? tahniah! XD

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnye masuk s/kbr.
    jeles i..hahaha..
    smgt c/down ea..hehe

    ReplyDelete
  4. bestnyelah dapat masuk surat khabar /

    ReplyDelete
  5. msuk surat khabar?? ada apa?? xfhm la..huhu

    ReplyDelete
  6. @sergeant keroro haha XP kn dh kata kbetuln je.. anyway, thnks keroro~

    ReplyDelete
  7. @echaRierie haha, klu jles, sila buat tips yg sye berikn di ats.. muahaha XD

    er, c/down tu pebende ek?

    ReplyDelete
  8. @Anis Diyana hehe ^^ oh yeah,.. eleh, Anis pun akn msuk s/kabar punyela stu hri nnt.. siap front page agi.. Aminn~

    ReplyDelete
  9. @MissViVio ohh, sempena larian 10 000 lngkh yg "memenatkn" tuh.. haha XP sori sbb post ni x detail sgt.. huhu ;)

    ReplyDelete
  10. cewah.. dpt masuk surat khabar :D Haha, tahniah X) thn lepas sekolah rndah fiqah msk paper jgk siap ade tngkp gmbr kitaorng lagi,hehe

    ReplyDelete
  11. @Fiqah Yassin fuyooo, itu lgi dhsyatt~ hehe ^^ sye ni msuk pun, apa lah sgt.. ;)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)