Monday, March 8, 2021

Phone Casing Samsung A9 Pro

Assalamualaikum & Salam ceria


Perasan tak, kalau kita pengguna android, sangat susah ya nak cari phone casing kalau nak bandingkan dengan pengguna iphone. Lagi-lagi kalau Samsung A9 Pro yang dah lama ni, makin susah nak cari phone casingnya, sobs sobs.


Casing phone Samsung A9 Pro yang dah barai


Casing Samsung A9 Pro masih bau kedai

Sekarang ni banyak guna shopee untuk cari benda-benda camni. Yang ini aku beli daripada seller dari China. Aku beli 2 casing & total dia baru RM10 sen sen je termasuk postage ke Sarawak. Kualiti printing yang kat casing tu biasa-biasa je tapi sekurang-kurangnya phone dah berbaju baru. 


Anyway,
Alhamdulillah 



8 comments:

  1. betul, saya pon perasan. Kebanyakan phone casing lebih pada iphone, dan pada saya lebih comel2, T_T Saya pon sekarang byk kt shopee jea, cuma sekarang mcm liat sikit beli barang directly dari China

    ReplyDelete
    Replies
    1. Phone casing iphone semua design adaaaa, sampai kat phone android sunyi sepi kehkeh

      Nape liat nak beli dari China?

      Delete
  2. comel je casing diaaa~
    kalau free shipping kat sarawak excited lagi nak membeli kat shopee XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula tuu, Sarawak selalu kalau postage tiba-tiba jadi anak tiri

      Delete
  3. yeee, akak nak cari casing samsung C9 pro pun susah. last2 cari shopee. tu pun ada yang tak lawa. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha disebabkan kita pakai phone yang bukan mainstream, kena redho je dengan apa yang ada uhuhu

      Delete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)