Friday, November 5, 2021

Alhamdulillah, I passed medical school

UNIMAS CITY CAMPUS



Assalamualaikum & salam ceria!!


Sebenarnya dah sebulan lebih aku habis belajar. Betul lah orang kata, masa ni berlalu cepat je. Macam itu je 5 tahun berlalu. Teringat quote yang orang pernah cakap, “Don’t worry about how long it will takes. Time will pass anyway.” 

Berakhirnya belajar kat degree, tapi bermulalah pembelajaran seumur hidup. 

Sejak akhir-akhir ini, mungkin sebab terlalu banyak guna twitter, aku tak mampu dah nak rangka ayat panjang-panjang. Jadi aku sediakan video jelah eh 😂







The time  aku start tracking pembelajaran aku, start belajar cara nak belajar, mula jadi orang yang gerakkan study group dan belajar pengharapan yang tinggi kepada Allah. Will not forget all the kindness people around me as well 💕




Akan merindui Kuching dan Sarawak. Tempatnya, makanannya, orangnya dan bahasanya. 


Maaf blog jadi buruk sebab haritu main tekan apa entah pastu tak baiki lagi . 
Terima kasih semua reader yang dah doakan secara tak langsung masa komen dulu dulu 🥺


Next stage of life lagi mencabar.. 

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)

Alhamdulillah, I passed medical school

UNIMAS CITY CAMPUS Assalamualaikum & salam ceria!! Sebenarnya dah sebulan lebih aku habis belajar. Betul lah orang kata, masa ni berlalu...