Sunday, January 17, 2016

Sweater merah

Assalamualaikum & salam ceria 2016!


            Punyalah lambat buat post pertama tahun baru. Pastu cerita pasal sweater merah? Seriously?



Ini DK7.
DK7 sangatlah sejuk.
DK7 ialah peti ais.


Aku tahu dengan buat post ini, macam aku mendedahkan identiti aku, untuk kawan-kawan aku kat sini. Sejak aku duk sini, aku dah jadi makin perahsia. Tak tahu apehal. Mungkin susah nak percaya orang, mungkin?


Balik pada sweater merah.
Aku bawak sweater ini sebab DK ini sejuk. 
Tapi sepanjang aku bawa sweater ni, dah 2 kali aku kena panggil kat depan. 
Apakah?



Sejak dari itu, 
aku dah tak bawa sweater merah. Lagipun aku macam dah immune dengan kesejokan DK7.



Memang post ini kosong + hambar betul. So, aku nak share sikit apa yang aku dapat melalui ceramah dari pagi sampai petang semalam. 

----------------------------------------------------------------------------

5 Elements of success :

IQ (Intelligence) - 8%
Past experience - 2%
Equipment - 4%
Economy / Social status - 4%
Effort 82%

----------------------------------------------------------------------------

Jom jadikan 2016, tahun yang luar biasa jom?
Tak nak yang basi-basi.


Kiranya -
apapun yang korang impikan, effort itu yang paling penting guys. Ikut sunnatullah alam, siapa yang berusaha dia dapat! Man jadda wa jadda, wa man malasa gagala ;)



Doakan aku survive beberapa test dalam beberapa hari lagi ni. (-.-)