Saturday, July 6, 2013

Tumblr tempat yang menakjubkan!

Assalamualaikum and whadup gais,

Nak stylo je.



aeu asjk  efjnak
^ atas ini merupakan typo, bukti lama dah tak menaip blog ni, tsk sadis. -///-


          Boleh tahan lama jugak aku tak update entry. Yelah, ada macam-macam aktiviti. Lagi-lagi aku tinggal kat bandar yang tak surut dengan aktiviti. Hari ini sepatutnya ada 10 000 langkah tapi aku yang kemalasan dengan lemak-lemak bergantungan di keliling pinggang; malas keluar rumah. 


Main kucing lagi best, tahu. 
'Pehal ni bro?'

Ini baru saja semalam habis hari sukan. 
Periksa Pertengahan Tahun - Kawad - Markah periksa yang jatuh cium tanah - Lawatan ke Institut Nuklear - Hari Sukan.

Kalau nak cerita satu-satu memang payah-lah-kan. 



Dan sebenarnya saya lama tak update sebab ; tumblr
Ya, salahkan dia. Tumblr mesti semua orang pernah dengar kan? Tapi ada yang tak pernah. Buat yang tak tahu, tumblr ini satu media yang agak serupa dengan blog, tapi dia lebih berfokus pada gambar. Aku ada tumblr tapi kerjanya reblog-reblog-reblog pasal noob lagi pasal benda-benda ni semua. 




Sneek Peek.




Things I like about tumblr ;
1. Easy to reblog
2. Fun
3. Cool pictures
4. Most of all ; my daily reminder about Islam


Meh, saya tunjukkan picture-picture yang cool.






Ini semua dari tumblr harap maklum ya.
All this pictures are from tumblr. I do not own any of this pictures.




Twitter : @aisyahxyz
Tumblr : http://aisyahxyz.tumblr.com
urm, ini yang segan ini. Feel free to follow. Tak free tak perlu follow takpe. 



Terima kasih sudi baca blog berhabuk ini.