Saturday, July 6, 2013

Tumblr tempat yang menakjubkan!

Assalamualaikum and whadup gais,

Nak stylo je.



aeu asjk  efjnak
^ atas ini merupakan typo, bukti lama dah tak menaip blog ni, tsk sadis. -///-


          Boleh tahan lama jugak aku tak update entry. Yelah, ada macam-macam aktiviti. Lagi-lagi aku tinggal kat bandar yang tak surut dengan aktiviti. Hari ini sepatutnya ada 10 000 langkah tapi aku yang kemalasan dengan lemak-lemak bergantungan di keliling pinggang; malas keluar rumah. 


Main kucing lagi best, tahu. 
'Pehal ni bro?'

Ini baru saja semalam habis hari sukan. 
Periksa Pertengahan Tahun - Kawad - Markah periksa yang jatuh cium tanah - Lawatan ke Institut Nuklear - Hari Sukan.

Kalau nak cerita satu-satu memang payah-lah-kan. 



Dan sebenarnya saya lama tak update sebab ; tumblr
Ya, salahkan dia. Tumblr mesti semua orang pernah dengar kan? Tapi ada yang tak pernah. Buat yang tak tahu, tumblr ini satu media yang agak serupa dengan blog, tapi dia lebih berfokus pada gambar. Aku ada tumblr tapi kerjanya reblog-reblog-reblog pasal noob lagi pasal benda-benda ni semua. 




Sneek Peek.




Things I like about tumblr ;
1. Easy to reblog
2. Fun
3. Cool pictures
4. Most of all ; my daily reminder about Islam


Meh, saya tunjukkan picture-picture yang cool.






Ini semua dari tumblr harap maklum ya.
All this pictures are from tumblr. I do not own any of this pictures.




Twitter : @aisyahxyz
Tumblr : http://aisyahxyz.tumblr.com
urm, ini yang segan ini. Feel free to follow. Tak free tak perlu follow takpe. 



Terima kasih sudi baca blog berhabuk ini. 


24 comments:

  1. So cool! Tesenget senget pala sy tengok gamba ni pastu senyum sorang2 hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah cool sangat cara dia tangkap gambar!

      Delete
  2. patut lame tak hupdate upenyew dok main tumblr. gambar kt tumblr st unik dan kreatif kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha, cemne akak tahu ni? Memang banyak kat tumblr gambar-gambar yang super awesome ヽ(;▽;)ノ

      Delete
  3. tak berapa faham sgt dgn tumblr. hihi

    :)

    tp tumblr byk share gambar

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh mula-mula saya pun tak faham tapi orang kata practice makes perfect, ngeh ngeh.

      Delete
  4. hahah comelnya gambar-gambar tu semua ! >.<

    ReplyDelete
  5. laaa kte xdak tumbler pom. kuikui. dok thu T_____T haaa twitter ade. heee :) @cikzek

    ReplyDelete
  6. gua ade thumblr ni...tp gua dah lupa paswed. T-T

    ReplyDelete
  7. gambar kat tumblr mmg semua ohsem cun...hehe

    ReplyDelete
  8. picturesss yg menarikk . suke pulak tgkk :D

    ReplyDelete
  9. ade jugak tumblr ni. Tapi agaknya dah usang dah pun. Jarang bukak.

    ReplyDelete
  10. Hahaha aku memang suka gambo kreatif macam yang first tu. Thinking out of the box.

    ReplyDelete
  11. Teringin nak ada tumblr tapi nanti tak reti pakai. Terabai. Tak dijaga. Aaa. Lupakkan jelah. Haha. :p

    ReplyDelete
  12. tak reti pakai tumblr..huhu.mcm complicated je.x eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. well, sebenarnya complicated first2 lama dah terbiasa senang je dan best! hihi tapi selalunya saya tak ada masa ~.~

      Delete
  13. Macam mana la dia paksa kucing tu bergambar. Ke photoshop je ek? Haha~ Ada tumblr. Tapi punya malas nak update. >.<

    ReplyDelete
  14. salam...saya ada jual produk shaklee..jemput la tgk kt sini

    http://intan-mohamad.blogspot.com/2013/07/shaklees-product-prices.html

    ReplyDelete
  15. haaa berzaman dah tak buka tumblr tuuu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah... Sebab sibuk sikit sekrang ni ecewah. Tapi memang dah lama tak update blog & tumblr

      Delete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)