Tuesday, March 26, 2013

Molicious Giveaway By Nurul Ezatee



Kawaii~
Antara banner yang comel yang pernah aku tengok.
Any further inquiries about this giveaway, click here.



Assalamualaikum,
"dia mai dah, dia mai dah!"
Okay, aku ini memang manusia yang tak patut. Campurkan giveaway dengan personal post semua dalam satu post. Meh nak tanya, "Habis itu, apa fungsi milo paket 3 in one?" jadi, bertulisnya entri ini berinspirasikan paket milo. Apakah? 

'saya memang suka milo' *whispers*



ayat paling... herm, palsu?

Keputusan Add Math March haritu menguciwakan guwa. You know, macam mana ada orang itu boleh dapat 100% add math? Aku syak, dia ini tak lain tak bukan blender buku add maths. Tuangnya di dalam cawan. Minum secukup rasa. 



Itulah, time semua orang exam aku boleh lagi pergi Pangkor (ada program). Best! Sampai terindu-rindu lah gua cakap lu. Bila balik semula ke sekolah, terpaksalah ambil exam lambat sikit daripada orang lain. You know what they said, "better late than never". Walaupun aku memang berharap tak nak ambil exam TT^TT 




So, add maths can we be bestfriend?
*kenyit mata* 






28 comments:

  1. addmaths answered u :


    'i can love u more than this' lmao

    ReplyDelete
    Replies
    1. That was the most UNBELIEVABLE statement. How could add math love me? I have been stalking, trying to leplep him but he never cares! huwaa D;

      Delete
  2. hoho. terhibur sini dengan packet milomu :3
    same goes here sis. my addmath story was ....... sad too. >.<
    trying hard to be buddies with it ~
    gudluck :)

    ReplyDelete
  3. seriusly, my add math selalunya fail...wakaka

    ReplyDelete
  4. Ooo so sweet,I know you 'love' addmaths. But aisyah you know what, in a relationship it's normal to face this kind of situation :P

    So, let's strive for A plusplus for addmaths ! Mid term is waiting us X)



    ReplyDelete
    Replies
    1. You are saying that because you survived "the relationship" between add maths and you :P

      Alright, I'll try fix things. ;)

      Delete
    2. aww do not cry babeyh :'(
      we will survive it together :PPP

      Delete
  5. hehehe, addmath mmg sombong tau. Nak kwn dia kena rajin usha. LOL.

    ReplyDelete
  6. salam =)

    waa add math..hehe paling mencabar..;p
    gud luck utk GA =)

    ReplyDelete
  7. miahahaa.add math xnak kawan dgn awk laaaa. awk xgoda die ckup2 ;D

    ReplyDelete
  8. masa zaman sekolah dulu pun akak tak suka Add Maths -_- nyusahkan tol.. hehe

    ReplyDelete
  9. ohhh..i really hate addmath.haha
    tp mmg salute la kepale otak org yg minat addmath nikan smpai dpt A.
    mmg blend buku la kot.haha

    ReplyDelete
  10. wah , saya suka math ,, sampai sekarang masih bergelumang dengan engineering math ,, -

    ReplyDelete
  11. honestly saya memang tak pernah dapat A add math sehinggalah spm. tp sya share ni kawan saya. dia dulu addmath markahnya area 60 sahaja tp spm A+. cuba kekalkan 60 lebih tu dan konsisten buat latihan insyaAllah A+ time spm. itu kisah kawan saya laa hehe :)

    ReplyDelete
  12. i just lufffff add math.. ngeheee~ :D

    ReplyDelete
  13. Tak pon dia rebus buku addmath tu buat sup kan? kikiki

    ReplyDelete
  14. rezeki dan usaha sungguh tu
    hihi takpe takpe

    jom p pangkor .

    eh

    ReplyDelete
  15. suke entry nih sbb kelakar giler reason campurkan entry Ga dgn personal..

    ReplyDelete
  16. akak walaupn minat add maths tp 1st exam failed jgk. kikikiki.

    ReplyDelete
  17. FD tak ambik add maths sekola dulu. tak bijak. ambik sastera pun dah pening

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  19. Addmath kita pun teroooooook :| Cedih. lewlz

    ReplyDelete
  20. kawan Hanis dapat 100% add mat . mmg gila lah..haha... Hanis kelas akaun x de add mt... brsyukur sangat!

    ReplyDelete
  21. uish, add math my favorite subject during school time
    syok wooo blaja addmath
    so, better bercinta dengan addmath dari skang,hehe

    ReplyDelete
  22. math pon nida da pening apatah lg + math... boleh botak kepala.. hehehe

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)