Sunday, January 8, 2012

Aku tersenarai dalam 1000 blog terhebat? ye ke?

Assalamualaikum,
percaya atau tidak? Entahlah aku sendiri tak percaya...



Manakan nak percaya sebab, aku tipu jer. Sebenarnya ini nama segmen. Ha Ha jangan marah..


Segmen Saya Tersenarai dalam 1000 blog terhebat

*Saya pengguna template blogger design*



p/s : Lepas ini aku jadi macam chipsmore. Sekejap ada sekejap tak ada kat blog. Chipsmore? Lama tak makan :p

61 comments:

  1. maaf. den tak suka chipsmore sangat. ha. oreo boleh lah

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen!!!hehehe..rmi gk yang join nmpk gye ni.

    ReplyDelete
  3. @munirah
    oreo? pun sye ske jgk.. hakhak

    @teenager
    jom! hakhak

    @arelan
    slmt brsegmen gak ^^ tula, rmai dh yg dh join..

    ReplyDelete
  4. orang dah makin bz lah katakan..hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. hahaa .. takpe , doa tu kalau boleh tersenarai dalam 1000 blog terhebak!

    ReplyDelete
  6. @ascil
    kehkeh, itupun untung mood rjin tu dtg..

    @ckin
    tulaa kan.. ^^

    @Ini Kisah Tia
    hrp2nya gitulaa.. hehe~

    ReplyDelete
  7. wat saspen ja hang ni~ ingat n betulbetul masuk list tu~ o.0 hang pakai template designer ek? lawala~

    ReplyDelete
  8. gudluck...kalo sy jd chipsmore pun org x prasan kot haha

    ReplyDelete
  9. janganlah jadi chipmore terlebih lama..hehe gua kangen^^

    #blog dia kan mantap^^

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen..
    btw,xmustahil la ko leh jd top 100 terhebat,top 1000 tu biase2 lg...ekekekeke...arghhh aq bg top 10 la blog ko...ekekekeke

    ReplyDelete
  11. gud luck ye.untunglah kalau jadi top 100. hehe. :)

    ReplyDelete
  12. peh mantap! chipsmore ngan oreo sedap lagi oreo. boleh celup2 dalam susu

    ReplyDelete
  13. @zaf
    hakhak, blog ni? nmpk sgt x lyak. lawa ke? tp x selawa blogskins kut.. he he ;)

    @eera
    aloh, gitu plak? XD

    @original
    ada ada, kat kedai Pak Jabit sebelah klinik.. hakhak, cpt. selagi stok msih ada XD

    @woofer
    warhaha, blog mantapkah?

    @ezad amir
    adoi, x der duit la nk ksi di ats pujian ko tu.. hakhak XD

    @noraim
    untung mari XD

    @semutsengal
    amboi, dh mcm iklan dh dia... aiyoo

    ReplyDelete
  14. ohoiiii sedapnye cipsemore.
    kejap ade kejap takde.
    kikiki

    ReplyDelete
  15. haha..sy baru follow blog kamu.singgah la blog sy nnt dan kalau sudi follow yea..blh share cerita (^_^)

    ReplyDelete
  16. @J.Syazwana
    hakhak XD

    @ubi
    huish, siap hengat lgi bape ringgit.. dhsyat2

    @woofer
    yela yela, blog hang pun mantap...

    @Syira rara
    okay ;)

    ReplyDelete
  17. hahahah untung la dalam kalangan 1000 terhebat~

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama.. jom lawat belog iliaisy.blogspot.com =0 if sudi boleh follow juga =)

    ReplyDelete
  19. ya dia mmg dah jadik chipsmore. sekejap tadi komen kat blog, tapi skang takde entry baru :)

    ReplyDelete
  20. gudluck k.. L pun chipsmore gakk. haha

    jom baca sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  21. haha..saya dah jadi chipsmore dah skrg..welcome to the club :D

    ReplyDelete
  22. biler nk update ag ni adik??? ghuhu

    jom bca kejap..=0
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  23. hi, i need more followers.. jom la singgah n follow blog saye! http://diyanamarissa.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Follow sini . btw .. follow lha kita balek yerpp .

    ReplyDelete
  25. biler nk ada balik adik?? huhuhuu

    jom renung2kan..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

    ReplyDelete
  26. @chemay
    laa, prgila bli kat kdai.. bnda tu kn brlmbak... ahaha XD

    @sarah
    sama2 lah kita gud luck yer kak oii...

    @L
    kihkih

    @say to easy =)
    yeah, club chipsmore? >.<

    @L
    xder idea yg nk ditrunkn ke keyboard.. muahaha


    @Miss A
    okay, dolly ;)

    @marissa
    orait ;)

    @anis
    ;) ;) ;)

    ReplyDelete
  27. semua blogger pon hebat...
    Termasuk ko dan aku...

    ReplyDelete
  28. selalu gak jadi chipsmore..manis ape haha

    ReplyDelete
  29. Here , Visit ur blogg

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html

    ReplyDelete
  30. adik kecilku biler nk hupdate nih??

    jom baca sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

    ReplyDelete
  31. lame tak singgah sini..rinddduuuu.
    sekarang dah jadi antare 1000 blog terhebat tuuu..=P

    ReplyDelete
  32. salam..nice blog! follow mine ^_^

    http://penhijaupenpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. lame ta msuk cni .. wahh mkin cntek .. 7jan ? lamenye tgl blog !

    ReplyDelete
  34. peh hebat lettew. hihihi. tak payah nak chipsmore sangat. makan kang. haha !

    ReplyDelete
  35. jgn menghilang lama sngt..cepat update ~

    ReplyDelete
  36. ahaha ! wa terkena beb ! btw good luck :) selamat bersegmen ~

    ReplyDelete
  37. hang jadi chipsmore sekejap je. Percayalah cakap aku ni lepas pmr online membuatkan aku bosan.

    ReplyDelete
  38. teruja tahu scroll kat bawah nak tgk.. rupanya nama segmen...ciss.. huhu.. bz le tu eh nak jadi chipsmore? :)

    ReplyDelete
  39. untunglaa.. dia dh jdii blogger hebat.. keh.keh,,keh,,

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)