Friday, January 6, 2012

Warhaha, baru tiga hari start sekolah dah tak ngheti nak update?

Assalamualaikum, pembaca yang setia. eceh~

**post pertama 2012, maaf atas ke-excited-tan**

Lama tak update sebab sekarang ni jadual sekolah ketat sangat. Seketat-ketat legging kat pasar tani. Siap pulak dengan transformasi yang MEMANG "menggembirakan sangat" hati semua warga sekolah. Happynyaa lahai~

Rasa nak pengsan adele (adalah).


aku nak pengsan, ohhh yeahh~


Masuk jer sekolah, tak sah kalau setiap tahun tak ada 3 benda ni.


ini gambarannya sahaja... 

  1. Perhimpunan & kata-katanya
  2. Muka-muka pelajarnya 
  3. Bau kedainya



Tahun ini aku PMR. 9 subjek pulak, jadinya aku setiap hari (Jumaat dikecualikan) pukul 5 petang camtu baru balik. Bila balik, memang konferm tak dapat-dapatnya nak online lelama. ataupun, tak dapat online langsung???

Homework, Tugasan kelas, sooner or later iaitu kerja kursus. haa, hamek~




doakan aku jadi manusia cemerlang dunia + akhirat supaya aku tak ended jadi...

mayat hidup?


biar berjaya dunia & akhirat. Jangan berjaya kat dunia saja. Kat akhirat, lebur segala-galanya.. Peringatan ini dibawakan khas untuk diri sendiri dan anda yang sedang membaca di hadapan skrin. Harap-harapnya, kak Amalina pun baca. Adoi, camlah dia tau blog aku. 

Apapun :-

berusaha, bertawakal dan berdoa.
minggu depan dah start ujian diagnostik. See? Sekolah aku ini terlebih hebat kut?



p/s : agak-agak cemanalah kalau aku dah masuk Universiti nanti. hurmm?


nah love ciput.

30 comments:

  1. Goodluck! kita sama-sama lahye buat ujian besaaau tahun ni :D

    ReplyDelete
  2. Well, kita sama. Pmr Candidates (; Goodluck ya.

    ReplyDelete
  3. gudluck.. jgn nk brblogging sgt oi.. nk exam..

    ReplyDelete
  4. bau kedai wuhh.. paling x suke. perhimpunan~

    ReplyDelete
  5. @cik aina mania
    adik UPSR kn? haha, gudlucks ^^

    @syakirah
    ohh, sme~ all the best my friend ;)

    @cekbOlat
    jeles dgn kite ler tu.. hakhak XP

    @umie
    hihi, bau kedai canggihla, carefourlaa.. haha XD

    ReplyDelete
  6. ha..jgn ingt pmr x pnting..bljr leklok ye adek sayang..kih3

    ReplyDelete
  7. uihhh bau kedainye~
    tapi Aku tak bau pun.=='
    kay da merepek.. siyesly teringat kat kata2 pengetua pasal UNGGUL SEPNAJANG MASA.Cemerlang dunia akhirat ^_^

    ReplyDelete
  8. happy schooling dear. and wish you best always. happy nu year btw...:)

    ReplyDelete
  9. sekolah lu kan sekolah kluster, memey arr! tengok wa, dapat kelas sebelah tandas lagi!








    #kite same kelas jea ann? xP

    ReplyDelete
  10. gud luck dik..

    #tak lalu makan bila tengok mayat yang tak berapa nak mati tu..grrrrr

    ReplyDelete
  11. wah..da start sekolah dah die..
    belajar rajin2 for ur pmr taw!...:)

    ReplyDelete
  12. dah dah dah, pergi masuk tidur. Esok nak sekolah.



    HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  13. belajar rajin2 yer...semoga PMR dapat keputusan yang baik2 gitu..

    ReplyDelete
  14. selamat kembali ke sekolah :)

    p/s: dah lama aku tak online rupanya. cis!

    ReplyDelete
  15. eeeeeeeeeeeeeeee takot nyaaa mayat hidup tuuuu

    ReplyDelete
  16. @original cik teddy
    baik akak.. ahahak <3

    @amirah yusoff
    se-same lah dgn aku~

    @rtp
    thnks, Happy new yer tu! ^^

    @sab
    sme klas, tp sklh lain2.. ahahaha x leh bygkn.

    @woofer storm
    klu x lalu, ksi kucing mkn.. kahkah

    @teenager
    ai ai, akk!~

    @semutsengal
    sabtu cuti skola, maa..

    @blogyhouse
    amiin~ thnks yea..

    @afzan
    kihkih, bru skrg ker? XD

    @aerol
    laki kena taf, mne le tkut. XD

    ReplyDelete
  17. gudluck cik adik.amboi kau dik siap bagi pesanan lagi tu dekat kak amalina.hahaha.

    ReplyDelete
  18. @iffah
    btul.. carikla ilmu selagi mampu, tak gitu? hekhek

    @ascil
    amboi, amboikan kita ek? ahahahak XD

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya adik kuh.. huhu. pmr xsusah lah... haha

    jom luangkan masa baca sebentar.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  20. kucing pun tak mampu nak makan..eheee

    #selmt malam^^

    ReplyDelete
  21. Alah dear,samegoes with me,busy gila sampai sekarang masih malas nak update entry baru.haha

    ReplyDelete
  22. study elok2 na, nanti dah habi pmr online sampai pengsan pun boleh

    ReplyDelete
  23. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

    ReplyDelete
  24. kalau ade free time nanti boleh bloging kejap2.apa pon pelajaran harus didahulukan.peace !!

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)