Saturday, December 22, 2012

Back then those old days

*tajuk omputih sangat*


"Assalamualaikum, semua kabare baik?"
-Wa'alaikummusalam. Alhamdullilah (alih-alih aku juga yang jawab)

Man, tak payah mukadimahlah. Baru ekspres. 




Kalau dulu, hantu selalu tampil menakutkan. 


Orang kata "jangan tegur."
Tapi kalau yang ni :







Sekarang
"It23w nuck ngorat awArx b0leh?"
oh, myspace *tetibe*




*** heh, bukan nak cakap pasal twilight saga tapi?***






Kalau dulu, 'sorry you are forever alone. No one wants to be your followers'



Kalau ada pun seorang jelah. 
Kes follow diri sendiri, ehem.
Batuk pulak






Tapi sekarang, tak sama macam dulu. 
Alhamdullilah :)





Alhamdullilah. Terima kasih kepada para bloggers yang follow blog picisan ini. Walaupun aku ini masih dalam keadaan-terhuyung-hayang buat entry pun tunggang-langgang tapi kalian masih follow aku.

Apakah ini semua? *ambil kotak tisu. Tisu pun dah habis, asdfgjkl* Haha, terharulah konon? 



Terharu sikitlah. Tak nak tunjuk sangat rasa terharu itu. Tak macho, wkwkwk. Walaupun kalian tak kenal aku, tapi tetap follow aku, terima kasih. Kepada para bloggers di sana, jangan tinggal solat. Kurangkan mencarut. Jangan memfitnah dan mengumpat. Oh ya, aku blogger baru-lah-sangat memang tak layak bagi nasihat tapi... Hmm sudah. 


Have a nice day and be kind to one another. Assalamualaikum *lambai tangan*




Surat layang :  Kau pun terima kasih ya.  Kerana pengaruh aku :p







"Sebagai tanda terima kasih, nah ambil ni seorang seposen."
Kedekut much? 



34 comments:

  1. lucunya tengok gambar hantu tu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. waalaikummussalam


    blogger baru ke? macam tak je haha


    :D


    btw congrats again for your pmr result.
    eh, i already wished you congrats right? aha nvm lah~ wish berkali2 bgs jgak :p

    ReplyDelete
  3. Kau jawa ke mek? Waras buk. Haha. Tahniah dah beriban. *hulur reben* luls

    ReplyDelete
  4. hmhm.. kemsalam follower ke seribuuuu tuuuu.

    ReplyDelete
  5. hehehe..
    hai *balas lambaian*
    samala kita...
    dulu mcm tu gak..
    btw, nice to knowing you!

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  6. Seposen je? Kedekut!!! :p

    :D

    Waaaaaaaa dah sampai 1000 dah followers dia! Tahniah ye ;)

    ReplyDelete
  7. oh tahniahhhh so kite dah jadi geng! ngeh3 *tapuk 5 jari sket* ahaks

    ReplyDelete
  8. Dah 1000. Congratulations. Im one of your followers. Love your blog. Very nice.simple and of course ceriaaaa. Ahak.

    ReplyDelete
  9. sama-sama mek. taknak seposen nak coklat daim :p





    -orang comel yang pengaruh kau-

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Semoga lebih bersemangat untuk blogging! :) Nama Arol pun ada dalam gambar tue, dapat tumpang femes. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  11. Segmen Segmen Lagi!! Jom JOIN :) http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-loike-fbpage-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  12. heyhey I'm back :P
    omedetou gozaimasu atas pencapaian ini :3
    dah 1015 follower kau..uhuks :P
    ini membuktikan bahawa style penulisan kau ni menarik.So keep it up !XD

    ReplyDelete
  13. Tahniah la untuk awaks (:

    Nah 5sen *aku lagi kedekut dari ko

    Eh,5sen legend kott

    ReplyDelete
  14. muahahahaha...alaah kasi 5sen?? kasi 1sen pon dah kire cukup aah~ *budak kedekut jugak...welcome

    ReplyDelete
  15. mane seposen?
    mane mane?
    nakkk nakkk !! hentak kaki.
    wakakakaka

    ReplyDelete
  16. congrats~hehe
    p/s:bankin ye seposen tuh..nt bg num acc..hahaha ;p

    ReplyDelete
  17. ha, lama gak akak tak datang sini..
    xyz sihat?
    :D
    akak tak cecah seribu pun lagi..hoho

    ReplyDelete
  18. kak limah pun seksi tau malam2. hehe. tahniah lah ye, keep blogging ye. btw, salam ukhwwah fillah dari saya :)

    ReplyDelete
  19. belog best . mesti ler ramai yg follow ! ehek ;D

    ReplyDelete
  20. nama empunya blog nih sama dgn sorg shbt blogger belalang. terkejut tadi, igtkan dia dah kembali berblog...

    apa2 pun salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  21. Holla ! Comel gile blog !! Even though blog simple tp mmg comel ! Jelez sungguh.. hahha..

    btw, congratz.. and2.. gudluck for pmr..

    ReplyDelete
  22. Okay salah.. ingatkan baru 14 thn sbb mse dkat user profile depan nmpak nombor 14, rupanya dah 15 thn.. hehhee... sorry2.. thn depan 16 tahun.. wish u luck utk spm lg 2 thn lagi.. hahha...

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)