Monday, December 31, 2012

ZyraRoxx's Blogbuster

Assalamualaikum,



Iklan comel mengalahkan iklan Astro *walaupun aku tak ada astro :(*
Sila picit gambar atas kecomelan berganda. 




Memandangkan aku suka blog akak Zyra yang rock lagi comel jadi aku pun joinlah benda alah ini. Syarat dia mudah aje :



1. Buat entry bertajuk "ZyraRoxx's Blogbuster"(sila patuhi tinggi pendek besar kecil hurufnya amboi aku pulak yang over). Tajuk selainnya macam "Mari makan cendol asam belacan" tak akan diterima. Barangkali tak rock maka tak diterima. 



2. Letak iklan mengalahkan astro di entry anda (harap-harap Astro tak baca ni, habis dia saman aku nanti).



3. Setelah 7 hari 7 malam (nampak bebenor nipunya) akhirnya siap entri sila komen link entry anda di sini.



4. Follow dan like page kak Zyra. 



5. Apa lagi, join lah. (ini aku tambah, maaf kak Zyra)

Baca lanjut sini.





-------------
Ketahuilah kalau ada penghadang atas ni ^ maksudnya aku mula masuk babak tak ada kena mengena dengan tajuk. Tak apakan tak ada dalam syarat-syarat penyertaan :P




Tadi baru saja habis pendaftaran untuk tingkatan 1 dan tingkatan 4 kat sekolah. Phew tengok subjek tahun depan telan air liuq 5 kali jawabnya. InsyaAllah, aku cuba walaupun banyak khabar angin kata subjek ini susah. subjek ini payah. Allah kan ada? *kening-kening*




"Ya Allah, saya ada masalah" 
Nope, bukan. "Oh masalah, saya ada Allah.




Tahun baru dan hari baru bermula esok takkan nak tunggu esok baru berubah. Macam mana kalau kita tak sempat bernafas esok? Pernah baca buku Hlovate, dia ada tulis,



"the man who decided to change on 12th died on 11th" 



Mari sama-sama kita berubah kepada lebih baik.
*baca dengan intonasi macam ibu yang ajak anak pimpin tangan nak lintas jalan*

dan, jangan warm-warm (hangat-hangat) tahi ayam sahaja *terasa diri sendiri*




P/s : Apa azam baru? Ke azam sama macam tahun lepas? Apapun azam kita biarlah azam itu akan bawa kebaikan kepada diri kita *batuk* ;)




2012 in memories.
2013 here I COME ! 

35 comments:

  1. ping ping orang astro mari sini..hahhaha..gurau jer

    ReplyDelete
  2. Mari sama-sama kita berubah kepada lebih baik nak...~~~
    heheheee... :D

    ReplyDelete
  3. happy new year. semoga tahun 2013 lebih baik utk awk :)

    ReplyDelete
  4. thanks join ^^
    hepi blogging ;)dan selamat kembali ke sekolahh ;)
    azam gua tahun ni nak cari azam untuk tahun depan, ehh ;p

    ReplyDelete
  5. wah..hebat2..hehhe.:D Azam tahun baru lyeen kopipes je dr azam tahun lalu..yg pntg nk jd org yg berjaya..sukses dan cool..HAHA

    Selamat tahun Baru..:D

    ReplyDelete
  6. thnx sbb singgah blog arepnakbebel.com..nak ucap selmt thn bru untuk Owner blog yg ceria nih.. :)

    ReplyDelete
  7. Nak azam ape eh? Hahahaha. Nak keje kuat2 la :D

    ReplyDelete
  8. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  9. dtg follow sini dr segmen yg sama :D

    http://www.cydasite.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen sama..done follow awak . Follow Hanis balik k .http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Hai ,Dari segmen sama..done follow awak ,Nice blog. Follow Hanis balik k .http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  12. Dah follow . Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  13. hai geng!!join segmen yg sama juga..hee :)

    ReplyDelete
  14. f4 memang subject shock.. hahah, selamat belajar kembali :D

    ReplyDelete
  15. haih, datang hantar jejak sini, dah mula sekolah dah kan, selamat berjuang :D

    ReplyDelete
  16. da masuk sekolahh yeaaa.slmt bskolahhh adek.kiki

    ReplyDelete
  17. sekolah lagi ke ni? form berapa?

    ohh join segmen ke ingt iklan astro. hihi.

    yeahh selamat tahun baru sis :) semoga tahun ni membawa seribu keberkatan utk awk :)

    ReplyDelete
  18. selamat menempuhi zaman SMA ( form 4 + form 5 ) !

    ReplyDelete
  19. salam :D
    thnx follow n visit my blog ,
    done follow u back !!
    sori lmbt ye

    ReplyDelete
  20. done follo dr grup twilight. . :) slmt thun bru . .:D

    ReplyDelete
  21. selamat bersegmen dan selamat bersekolah!!!!

    ReplyDelete
  22. hahahaha, azam saya tahun ni mahu lebih kurus, macam model ANTM Allison :)

    BW here, Assalam!

    ReplyDelete
  23. dr segmen sama. jgn lupa singgah n follow blog saya pulak
    http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama......
    yg yg penting kita dah jadi geng spongebob squarepants...

    salam kenal!!!!

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama,

    Saya dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  26. Hai , datang dari GROUP Spongebob Squarepants .
    Done follow sini .

    http://naksusu.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  27. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  28. deno follow back..tq ;)
    http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  29. Tandang malam ke teratak ini`
    Dari segmen yang sama singgah ke mari`;-) Pastinya FOLLOW sini!

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)