Tuesday, May 26, 2015

PENGUMUMAN Pemenang Jom Join 1st Giveaway Ceria!

Assalamualaikum & aluu...



Alhamdulillah, akhirnya tamat juga giveaway ini. 
Terima kasih banyak-banyak bagi semua yang sudi join ^^,


Walaupun saya rasa sangat-sangat sayang sebab sikit lagi nak capai 100 orang peserta, tapi takpela 97 is my favourite number too! Apapun, saya ada tambahkan sedikit hadiah. Maafler, hadiah pun biasa-biasa aje, uhuhu.



SENARAI HADIAH
  • 6X Floral Mask untuk 6X Pemenang
  • 1 Baju (pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang
  • 1 Buku Fixi (Pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang
  • 4X Bloglist sehingga May 2016 untuk 4 orang pemenang.
  • 3X Blog review untuk 3 orang pemenang
  • 3X Simple Facial mask untuk 3 pemenang 



SENARAI PEMENANG GIVEAWAY

Pemenang telah dipilih menggunakan random.org > sequences
https://www.random.org/sequences/


Tolong hebohkan pada pemenang Giveaway ini dengan ucapan Tahniah! 




Kepada Para Pemenang, 
Sila komen pada entry ini di bawah, 


Nama : 
Nama blog :
No. whatsapp : 


Saya takkan appearkan komen anda dan menjaga privasi anda. 





Sesiapa yang join giveaway ini dan tak menang, jangan risau. Ini bukan bermakna saya benci blog awak. Oh tidak sama sekali. Cuma nasib dan rezeki belum menyebelahi. Apapun, saya tetap letakkan blog-blog yang join dalam bloglist selama sebulan, sebagai tanda penghargaan :3 


Terima kasih sekali lagi,
Hanya Allah saja dapat balas jasa kalian. 


:') terharu jap




22 comments:

  1. tahniah pada yang menang...
    belum ada rezeki saya.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalam...akak follow sini, maaf lah tak sempat nak join giveaway ni

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk semua yang bertuah :)
    agakk sedihh sebab baru tauu GA ni :'(

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah syukur menang.hehe. mmg nk sgt cuba floral mask tu.

    ReplyDelete
  5. la... dah ada pemenang.
    Tahniah semua!!

    ReplyDelete
  6. Assalam :) saya menang review blog (http://mininominomi.blogspot.com/) tp bole review blog saya yg lagi satu ni tak (http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/)? tq

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat pemenang :) Kita tak menang pulak kehkeh

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)