Wednesday, September 14, 2011

Hari yang.. erhh..

Assalamualaikum.


Complicated. Kadang-kadang life ni complicated. Kita kena tabah.

Tabah mengharungi hujan dengan berpayungkan baju sukan.
(tapi aku still pakai baju ; baju lagi satu).

Tabah naik bas. Tapi, takdelah pernah yang teruk sangat.

Tabah bila takde duit. (mak lupa kasi duit, takpe dimaafkan)

Tabah bila dah nak dekat Peperiksaan Akhir Tahun.

Ya Allah, kau berikanlah ketabahan kepada hamba mu ini.. Amin~ ;)
Kadang-kadang, aku terfikir. Banyak lagi orang yang kurang bernasib baik daripada aku.

Alhamdullilah, alhamdullilah, alhamdullilah. Bersyukur kepada Allah. Praise to Allah.

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)