Saturday, March 7, 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Assalamualaikum

Lama tak join giveaway, sekarang ini aku memang agak busy sikit sebab masih lagi dalam proses research & applying university. Mohon sana mohon sini. Sapa yang rasa tahu tempat belajar & kelayakan yang okey untuk perubatan, beritahu ya.



Click banner atas untuk fly~
Joinlah sementara masa masih ada. Syarat pun mudah. Bukan apa, kadang-kadang syarat yang complicated membuatkan aku melupakan hasrat nak join giveaway. 




Bila agaknya aku nak buat first giveaway untuk blog ni ye?
Kalau hari itu datang, 
Jangan lupa support ye ahehehe.



10 comments:

  1. haha. sama la macam saya. malas nk join kalau syaratnya byk gila. lagi2 tagging yg terlampau byk. btw gud luck for giveaway and application for university

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join GA yang tak seberapa ini.
    All the best ;-)

    ReplyDelete
  3. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  5. saya singgah dari GA yang sama n done follow (^_^)

    KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)