Thursday, October 31, 2019

End of October 2019

Assalamualaikum & Salam Ceriaa


          Bulan yang best dah nak meninggalkan kitaa. Bulan ni jugak, aku start balik aktif blogging, harap-harapnya bukan hangat-hangat taik ayam la. Dalam oktober ni saja, aku dah buat sampai 6 posts ahaha walaupun tak adalah orang baca sangat #sediy


Posts sepanjang Oktober:

Re-cap sepanjang bulan Oktober ni:


Birthday month!



Lama tak main bola jaring


T Planner Teme 2020
Aku antara orang yang suka planner, walaupun harga postage ke Sarawak mahal macam gaya gi oversea tapi aku tahankan jugak uhuhu. 



Majlis Convocation Unimas 2019
Credit pic: FB Faculty of Medicine and Health Sciences Unimas

Dan, 2 hari berturut-turut aku pergi Majlis Convocation Unimas 2019, jumpa senior-senior dengan kawan-kawan course lain yang dah grad. Masa tengok kawan kita dulu asasi sama-sama dah sarung jubah convo, aku tak dapat nafikan yang aku rasa macam.. oh no, aku dah besar. Rasa risau nak tempuh alam pekerjaan nanti sebab terfikir ilmu sentiasa tak cukup di dada.


Tahniah kepada semua yang dah convo.
Hadiah convo untuk diorang tahun ni ialah cawan custom-made ehehee. Tambah lagi 1 ilmu baru iaitu belajar cara nak buat cawan guna mug press machine. Thank you kepada akak yang ajarkan saya!





2 comments:

  1. sy mula2 blogging blk xde org bc jgk entry sy.. haha..

    esok dh november.. kejap je ms berlalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, jom komen mengomen ahaha ramai kwn2 blogger saya dah x aktif

      Delete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)