Saturday, May 28, 2011

Study Day? =.="

Assalamualaikum & hey guys !


Study day? Errmmm, harapanlah study day.. It's Saturday sudah... hahahaha..

Apa  yang  specialnya  hari ni? >.<?  Tak  tau?  Ce teka, Ce teka..  Of  coursela  korang  tak  tau  sebab  miss  tak  citer  agi.. Hari  ni  Birthday  abang  miss  yang  ke-2 !  Happy  Birthday  big  brother! anons: So?  So, miss dapat makan  kek! OH YEAH!  <3  to eat cake so muchh !   Lapan  hari  lepas  pun  miss makan  kek  gak,  sempena  Birthday  adik bongsu miss.. Happy  Belated  Birthday !... [ Kalau  tak  wat  gini kempunan  dia  nanti.. muahahahaha! (evil  laugh).. ]


" HAPPY BIRTHDAY TO MY BROTHER & MY LIL SISTER!!! "

SEMOGA MURAH REZEKI & CERIA HAPPY SELALU ^_^!!
Miss dah selalu dah buh gambar, borink la kan.. Tukar taste jap.. buh video Chipmunks yang CUTE nyanyi lagu Happy Birthday.. Awww, so, cute.. Don't you think? Ngaku je la cute. XD


P/s : Burrppp~ kenyang makan pizza homemade tadi.. sodapp bebenor.. nak ke? Kalau nak gi order kat Pizza Hut ke, Domino ke,., hehehehe.. I'm Sorry ^.^! Ok la korang... miss nak sambung belajar.. Oppss.. miss nak sambung baca novel.. (waiting patiently untuk makan kek birthday abang senanye~)



Peringatan : Jangan tiup atau buh lilin kat kek birthday sebab ia bukan sahaja menjejaskan kek anda malah ia seperti mengikut budaya agama lain.. (kita kan beragama Islam) Wallaualam...So, beringatlah ye.. See you soon.. 












No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)