Sunday, May 15, 2011

Exam Mood

ASSALAMUALAIKUM & HELLO SEMUA!!!

Minggu ni, miss ada Peperiksaan Pertengahan Tahun, so, takleh buat entry panjang-panjang sangat.. 
(nak belajarlah konon...) 

18 - 26 Mei ni, tempoh peperangan peperiksaan berlaku...
Jadi, harap semua maklum yang miss kena kumpul peluru dan senjata yang secukupnya untuk berperang!

Sesiapa yang tengah dalam dilema peperangan ni, miss ucapkan..



Good Luck ok? and Wish Me All The Best.. InsyaAllah..

Esok, ada Hari Guru.. so, miss nak ucapkan


"SELAMAT HARI GURU"

KEPADA SEMUA GURU

JASAMU AKAN KU KENANG.. CEHH WAHH... Sorry, hadiah tak delah.. Sebagai ganti...



TERIMALAH TEDDY BEAR NI SEBAGAI PENGGANTI!

okaylah,.. tu saja untuk hari ni.. Nak sambung belajar.. Oppps, nak start belajar.. hehehehe..!


P/s : Thank you kepada follower baru.. sebab sanggup follow blog miss yang tak seberapa ni.. Sayang korang.. Sebagai kawan.. ^__^" Have A Nice Day.. Belajar tau! (Peringatan untuk diri sendiri! ")





11 comments:

  1. haii~ eqa jalan2 sni .. welcome to blogiee world . hehe~ i do follow u (: nnt buad la shoutbox ya seng na wt blogwalking .. (: Muuahhxx sikit .. hehe~

    ReplyDelete
  2. panda ingin mengucapkan selamat berjaya ya. all the beshh

    ReplyDelete
  3. @asyrafeqa : huhuhuhu tq! tgh bljr wat shout mixla.. tp x brape reti sgt

    @pandabear : tq!

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Do your best yo! Pastikan result cun2 k. ^^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)