Friday, May 27, 2011

Hoi! Cepatlah Update..

Assalamualaikum & hey guys..

Sorry, bahasa kasar sikit... Mane tidaknya, punyalah *boh-rink (*ayat manalah aku belajar ni) aku menunggu.. Takde post update baru pun.. Banyak kali tekann refresh untuk check blog update yang baru.. Tapi tak de ponn..  Padahal dah follow banyak blog dah.. Mungkin time ni orang tengah busy as a bee kot.. Well, ape-ape je laa.. 
Miss tak korek hidung time ni ok..

Miss nak cantikkan blog tak de mood.. Cantikkan blog pun kene ada mood? Yes, of course.. Nanti jadi burokss.. Lagipun tak jumpa pun bende yang menarik untuk dicantikkan kat blog miss ni.. Miss nak ber-blogwalking pun dah malas sebab banyak sangat blog yang direview sampai nak sakit mata dah ni.. 

Okay, miss dah nekad! Miss nak makanlah.. Makan ape? Makan nasi lemak kot.. okaylah.. TATA!

P/s : Dah baca jangan lupa komen.. Nanti MISS AKAN BALAS punya.. Jangan lupa chat sekali.. 


2 comments:

  1. jom join bloglist sy:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)