Thursday, May 26, 2011

Smell That?

Assalamualaikum & Hello semua...

>>> Hah? Smell that? Bau ape? Miss kentut ke? hahahahaha... Miss mengaku memang miss pun kentut macam orang lain gakk.. Even, kalau orang tu cantik ke, hensem ke... Tapi kentut berbau harum  semerbak Downie gak..

Tapi entry hari ni sebenarnya.. Tak de kena mengena langsung dengan kentut.. -.-" Ok... Meh miss terangkan.. 



"Smell That???"


"Smell lagi! Apa benda ko ni? Ko kentut ke hape?"



"No, actually... "

......

......

......

IT'S SMELL OF FREEDOM!!! 


Wohooo! Yeahh!

Miss happy gilaakk! Excited+Happy+*Ceria (*jangan lupa) 

Ehh, lupa pulak.. korang mesti pelik.. Miss ni happy & excited ni nape lak? >.<?  Hahahaha.. Miss dah habis periksa pertengahan tahunlah.. 

NO MORE EXAM MOOD FOR THIS MOMENT!!! 

Miss dah simpan semua senjata & peluru yang berbaki untuk peperangan (periksa) yang akan datang! Keputusan peperangan tak diumumkan lagi.. Gementar! Well, lekk lu relaks & chillah kan...

Esok hari Jumaat, Penghulu Segala Hari.. Ada sambutan hari guru kat sekolah miss.. (baru nak buat sambutan hari guru, agak ketinggalan zaman) Hehehehe.. Tapi miss tak de sebab pergi Forum Kecemerlangan kat Masjid Tunku Mizan Zainal Abidin a.k.a Masjid Besi, Putrajaya..

Mungkin miss akan menghupdate blog miss ni selalu... (Maybeline New York) Memandangkan cuti sekolah.. Dahlah abis periksa.. Cuti sekolah lak tu.. Ni yang syok ni.. Boleh baca buku novel.. Novel ape? Nanti miss citer ok..


P/s: Sorila entry kalah karangan.. Orang tengah syok memang camni.. Syok ape?  Syok sendirilah ape lagi!! hahahahaha XD..


Thank you follower baru sebab miss berminat tulis blog sebab kehadiran MY LOYAL FOLLOWER.. Percaya atau tidakk? Bolos saja di depan ituu! hahahaha.. dah mula dah.. MEREPEK XD <3






1 comment:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)