Wednesday, May 11, 2011

First Post In this Blog

 Assalamualaikum & hello semua.. 
Perkara pertama miss nak cakap :-



WELCOME TO MY BLOG!!!

Okay, ni post pertama miss dalam blog ni.. Sebelum ni miss pernah ada blog.. Tapi blog miss tu server down  rosak... So, terpaksalah miss buat blog yang baru.. Ish3.. kesian.. sadis betul kan? Cakap betul sekarang!  Hehehehe!

Untuk post kali ni, miss nak mintak maaflah ye, sebab blog miss ni taklah cantik sangat.. Yelah.. terpaksa buat blog baru... terpaksa jugaklah miss kerahkan tenaga dan masa untuk blog yang baru ni... Blog yang lama dah cun dah.. tapi dah rosak nak wat camne kan??? Iskkk, isskkk.. Dahlah, usah dikenang bende yang lama miss oii! 


Lastly...



SEBAB SUDI BACA POST NI! 

P/s : Buat apa lagi.. follow lah blog baru ni.. hehehehe!


2 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)