Friday, May 27, 2011

Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple!

Assalamualaikum & hey semuanya..

Okay, ni FIRST time miss masuk pertandingan.. Pertandingan ke? Miss tak pasti... Ermm, jom kita cuci mata jap..



Tekan gambar kat atas ni, atau bahasa om putihnya picture above untuk ke blog Cik Purple..


Syarat-syarat meminang anak dia  :

  • Follow blog cik purple  >>>  Mestilah dah.. beres punyaa!
  • Buat entri "Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple" >>> Terlebih sudah..
  • Copy banner dan letak dalam entri >>> tu banner kat atas, sape yang tak nampak tu tak lama la tu.. hahaha.. gurau jek..
  • Kalau nak tahu lebih lanjut.. pergi ke blog CIK PURPLE
  • Orang bertuah yang miss tag :-


and all my readers.. 

  • Letak URL blog di bahagian komen.. >>> Done with it!

Okay, ni tambahan yang miss tambah sesuka hati je.. Kenapa miss nak join apa yang Cik Purple buat ni.. sebab..

1. Nak bagi sambutan untuk entri yang baru Cik Purple

2. sebab, Cik Purple sanggup ajak miss masuk entri dia.. Dah orang ajak.. join jela.. bukannya keburukan pun

3. Pengalaman

4. Suka-suki nak happy

5. Meluangkan waktu jap..


P/s : Mata dah mengantuk dah ni.. tido dulu yep.. Sweet Dreams..~


Yang Benar,

ratumissxyz





2 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)