Saturday, May 28, 2011

Cakap je la Cute

Assalamualaikum & hello semuanya...


Cute tak header baru? Thumbs Up!~

Sebenarnya miss tempah header tu.. yela.. miss ni bukan terer sangat bab-bab camni.. Miss tak berseni sangat.. Miss tempah daripada Cik Mel Amalina dengan harga RM5 je.. berbaloi gak RM5 tu! Cantik plus cute plak tu! Fuyoo.. (teruja sangat aku ni) So, korang, apa tunggu lagi.. Pergilah order sekarang!!! Camne nak order? Korang leh check kat blog dia.. Dia ada beritau camne nak order..



THANKS SO MUCH CIK MEL AMALINA!!! I LOVE THIS NEW CUTE HEADER!!!


P/s : Dahla itu saja.. Ini adik miss ni meronta-ronta, melalak-lalak nak guna komputer ni.. Sibuk je.. Okla.. miss nak sambung baca novel pastu tidur.. Selamat malam.. Assalmualaikum.. Sweet Dreams.. (bukan jenama tilam tu k..)



4 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)