Tuesday, May 31, 2011

Tak Mau Mandi..

Assalamualaikum & hola semuanya..

Miss Xyz tak mau mandi?? What? Mesti busyuk mengalahkan kambing... Ntah-ntah kambing pun lebih wangi! <-- Eh, tolong sikit! takkan nye!


Yeay! Gembira rasanya ada orang kata aku lebih wangi.. Tengok senyum pun takleh berhenti.. Tak Caya? Cuba korang tunggu 30 minit ke, 1 jam ke, sampai malam ke, sampai esok atau minggu depan & even selamanya kambing ni tersenyum sejak korang puji dia melambung-lambung...


Okay, stop it! Pernyataan kat atas tu memang tak boleh belah.. Hahahaha.. Miss sebenarnya tak mau mandi kolam.. Tadi mak miss ajak.. Tapi miss tak nak.. Aik? selalunya kalau dengar kolam je mesti kata NAK!!! Miss saja.. Sebab malas nak bersiap.. Kalau nak pergi mandi kolam.. Macam-macam kena siapkan... Dengan tualanya (padahal kat sana ada disediakan), baju lagi, plastik lagi.. & macam-macam lagi tapi malas nak tulis..

.MISS AKAN PERGI KOLAM KALAU ADA MOOD NAK MANDI KOLAM. *wink2

Tapi korang semua janganlah risau belaka.. Miss TETAP AKAN MANDI ok.. cuma bukan kat swimming pool.. Kat tandas rumah jek..


Kat sinilah kitaorang selalu mandi kolam.. Tapi untuk ahli yang berdaftar je.. Ni gambar kat Kelab Tasik Putrajaya.. Tapi aku tak tau gambar ni di ambil dari angle yang mana.. :P

P/s : Alhamdullilah.. follower semakin ramai,.. Walaupun tak banyak mana.. Miss hargai sangat all my dear follower..



2 comments:

  1. BOLEH...KAN CIK EN CKP HAIWAN KESAYANGAN..KLU DE CICAK GEIKO 2 PUN BOLEH...ASAL HAIWAN KESAYANGAN..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)