Friday, May 27, 2011

Puas?


Assalamualaikum  & hello  you guys..

Perasan tak?


Background blog ni dah berubahlah! Oh yeah! XD 



Comel kan background baru.. hahahaha.. bajet je lebih..


Sebab nape ubah??? Sebab  ada  seorang  HAMBA  ALLAH  (act, classmate sendiri) suruh  miss  tukar background  blog ni memandangkan gambar background miss yang sebelum ni ialah tema blog dia, so, daripada dicop PENIRU, so miss tukar je la.. NO BIG DEAL kan?


Rasanya background baru ni lebih cantik.. Poyo jap!  Hehehehe, gurau je.. kalau rasa background baru LAGI  HAMPEH beritau kat shoutbox & komen k? Jangan malu-malu, jangan segan-segan.. 


Okay. hari ni ada Hari Guru.. Sekolah miss baru nak sambut.. Tapi miss takde sebab pergi ke Forum Kecemerlangan dekat-dekat dengan Masjid Besi.. Sorry, post sebelum ni kata kat dalam, rupa-rupanya berdekatan dengan masjid bukan kat dalam! hehehehe, I'm Sorry.. (bak kata Amir Raja Lawak.. Lawak ka? Entahlah..)

Ada jugak kawan sekelas miss yang tak pergi forum.. So, diorang stay kat sekolah.. Ada kawan miss ni cakap,.. "Eh, rugi ko tak de.. Persembahan semua best-best!" Memang miss tahu kalau persembahan time hari guru jek mesti besh-besh! Tapi miss rasa lagi rugi orang yang tak pergi forum tu untuk dapat ILMU.. Best apa forum tu Lawak+Banyak memberi pengajaran+Banyak ilmu yang miss dapat! Hehehe.. 

Percaya tak?
Salah seorang daripada penceramah ahli panel forum tu ialah ADIK kepada Arwah Ustaz Asri.. Suara dia pun sikit-sikit macam ustaz Asrilah! (memanglah dah nama pun adik beradik).. 



Mari kita menyedekahkan al-fatihah kepada arwah..

Okaylah.. miss nak ucapkan SELAMAT BERCUTI!!! Rajin-rajinkanlah diri korang pergi ke www.kisahmissxyz.blogspot.com  Jangan nak tidur je yep.. "



Lots Of Story,

thecuttestmissxyzever
(sorry baldi untuk 
korang muntah 
tidak disediakan. 
Harap maklum)



2 comments:

  1. eleh ko..
    ko mmg arr boleh ckap cam tuh..
    coz ko dapat gi..
    cuba org yg nak gi tapi takleh gi..
    wat sakit hati je kan..

    ReplyDelete
  2. sabar amirah... itu aku tau,, ko jgn mrh.. ko kn ustzh kene cool down..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)