Wednesday, December 21, 2011

3 hari 2 malam?

Assalamualaikum

Hotel Gold Coast Morib


Esok aku akan pergi bercuti ke Morib, Selangor. Bercuti ke? Erm, lebih kepada teman adik duduk kat hotel sementara mak tengah kursus kerja kat sana.

Tengok kat gambar macam best aje kan? Aku rasa shy lah pula nak mandi walaupun hari itu mak aku dah belikan satu swimsuit untuk muslimah punya. Tapi boleh lah, teringin lah juga nak mandi. Tak nak lah sia-siakan baju yang mak aku beli itu kan? hihi.




Aku harap tak ada orang jeling-jeling ke, buat muka pelik ke, tayang muka menyampah kat aku ke kan. Yelah, kolam serupa kolam kanak-kanak aje nampaknya.

3 hari 2 malam itu kalau tak ada laptop, tak ada internet... Aku tak online lah jawabnya. Percaya atau tidak, mungkin aku akan buat homework aku kat hotel. Siapa suruh tak buat homework awal-awal kan? Padan muka aku, hukhuk (-.-")


p/s : Kalau aku tak online, kasi jaga 24 jam ini blog iya. Nanti aku bagi seposen. Cukuplah tu kan? hehe ^^

Doakan perjalanan pergi, semasa & pulang aku dan family aku selamat dan ceria iya ;)
InsyaAllah ^^

58 comments:

  1. Insyaallah semuanya akan selamat. Have fun...=)

    ReplyDelete
  2. @Miss Hidy
    InsyaAllah, hrp2 gitulaa.. hee ;D

    ReplyDelete
  3. best ek..lame xg morib...seronok jugak sekali sekala dpt peluang g..take care..

    ReplyDelete
  4. @tiramisu
    hoho, InsyaAllah sye take care.. ;D

    ReplyDelete
  5. slamt bercuti.hehehe...lme plk rse tak cuti tmpt2 gtu.hmmm

    ReplyDelete
  6. @arelan
    hakhak, siannya.. ajk lah sesiapa gi brcuti tnangkn fkirn ke apa ke kan.. hehe ^^

    ReplyDelete
  7. wah bercuti. hihihi
    semoga semua selamat okey :)

    ReplyDelete
  8. xpe2.mgg dpn blik kmpg amek cti smgg.hohoho

    ReplyDelete
  9. terbaeek! mge slmt pegi n slamat smpy~! have fun! :)

    ReplyDelete
  10. @J.Syazwana
    hakhak, trima ksih.. InsyaAllah ;D

    @arelan
    lah, balik kg. lgi best.. ni yg jeles ni.. haha XD

    @saida
    trima ksih ;D InsyaAllah ;)

    @miss niesa
    hakhak, hrp2 gitu ler,. ;)

    @munirah
    agak laa.. hehe.. ni mndi kolam lainla klu mndi kat pantai ke kan.. hakhak , mesti la rse malu skit [^^,]

    ReplyDelete
  11. @J.Syazwana
    hakhak, mne ade.. serius ni. sye pmalu nk amik gmbr laa ;)

    ReplyDelete
  12. @original cik teddy
    haha, trime ksih! ^^

    ReplyDelete
  13. ok tolong jaga blog ni..tp ape barang 10 sen.. up lg la hahaha..

    ReplyDelete
  14. @Eera
    tula psl kan.. okay sye upkan skit jdi 1 sen.. amcam? ada hepi kah? nk up lgi? hakhak XD

    ReplyDelete
  15. serupa tak cuti jer.. kalau ngadap homework.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. @Lizzie
    tula... hurm, sabor jelaa.. hakhak

    ReplyDelete
  17. Best nya nengok hotel tu... Buat donno ja mandi.. hahah

    ReplyDelete
  18. @mr.doctor
    haha, tips yg bgus! hehe ;D

    @say to easy=)
    bleh, lgipun bole jdi pmbntu kt sne nnt.. hehe, gurau jer :p

    ReplyDelete
  19. semoga selamat pergi dan balik.. :) homework kne wat !

    ReplyDelete
  20. Salam, menarik kolamnyeee.cantik.selamat bercuti eh.hehe :)

    ReplyDelete
  21. wahh bestnye..
    happy holiday yeah...
    and okay, nnt akak jaga blog ni utk awak..;p

    ReplyDelete
  22. @ayied
    baik bos.. XD

    @C
    wah wah wah ;D

    @Merah
    trima ksih.. kolam tu nmpk best kn? hikhik

    @teenager housemaid
    okay, slmt mnjge blog sye.. hakhak :p

    ReplyDelete
  23. a`a lah .. nmpk menarik jer .. ikut boleh?

    ReplyDelete
  24. bila nak pulang nie..hehe. nanti boleh story pasal bercuti nie pulak :)

    ReplyDelete
  25. @mr. aslan
    hakhak, mmdgkn xde driver khas.. bole la jdi driver kitaorg ek? hakhak, gurau jer.. XD

    @Aida Omar
    blik hri Sabtu ni.. kut.. InsyaAllah~ ;)

    ReplyDelete
  26. boleh...
    btw mana awk tau saya amik kursus jadi driver?
    leh la.. tp bayaran tu.. 3k 1minggu..
    ok?

    ReplyDelete
  27. @mr.aslan
    aiyoo, mati hidup blik pun sye x snggup byar byk cmtu... xpela, x jdi nk hire.. wakaka XD

    ReplyDelete
  28. awk rugi tak amik driver yg baik ati mcm sy ni .

    ReplyDelete
  29. tak dpt dibayangkan 3h 2m tanpa lappy..rasa hilang nikmat dah hidup nih

    ReplyDelete
  30. @mr.aslan
    ahaha

    @afzalsukasuki
    smpai cmtu skali. ahaha

    ReplyDelete
  31. hee slmt bercuti ye..
    jgn lemas sudah..

    ReplyDelete
  32. best nyaaaaaaa ! tak ajak aku pun kan ?! sampai hati kau ! :( nak ikuttttt . hahhahaha :3

    ReplyDelete
  33. @KizZ
    ohoi, jgnla doa sye cmtu k? haha XD

    @sab
    tula aku britau kat blog aku tu.. nk ikut? jap, ada 800 syarat.. haha XP

    ReplyDelete
  34. Alalala. kite nak pegi jugak *hentak-hentak kaki

    haha, selamat pergi dan selamat kembali :D

    ReplyDelete
  35. Waaa, bestnyaaa xD Malu pulok nak mandi ;p

    ReplyDelete
  36. Kak , sorry salah info . Buka link neyy , http://aienstory-aien.blogspot.com/2011/11/1st-cintest-by-aien-contest-blog-paling.html Then letak link kaka kat komen bawah entry dea tahu . :)

    ReplyDelete
  37. Kak , sorry salah info . Buka link neyy , http://aienstory-aien.blogspot.com/2011/11/1st-cintest-by-aien-contest-blog-paling.html Then letak link kaka kat komen bawah entry dea tahu . :)

    ReplyDelete
  38. Alahai bez nye dia dpt bcuti..
    Jgn risau bia aq jaga blog ni..
    Bg password,insya-Allah duit iklan blog ni akan ditransfer ke akaun aq..ekeekekek...

    ReplyDelete
  39. tapi kan,..tapikan..
    tuan die ade je ni..hehehe
    online dari sane eh?

    ReplyDelete
  40. sampai hati pergi tak ajak..

    #ni nak majuk ni..hehe hati2 ya,jangan suka sngat tau..

    ReplyDelete
  41. @cik orkid
    thnks, ni dh kembali dh ni... hekhek

    @Akmal Khalidah
    malu malu gak, bila lelama mndi rse terbiase :p

    @Alyn
    okey ;)

    @Ezad
    hakhak, xdek gunenya sbb iklan kat blog ni mmg xde kuar duit sesen pun.. hukhuk..

    @teenager housemaid
    sye dh blik rmh time reply ni, yehuu~

    @woofer storm
    kihkih, ok.. sye dh blik dh pun XD

    ReplyDelete
  42. hehe, so, have you got the real fun while having fun there? :))

    ReplyDelete
  43. @RTP
    yeah, ;DD

    @semutsengal
    mencik mencik? ish3 hakhak

    ReplyDelete
  44. padan muka homework tak siap lagi..
    >> jangan marah... kujungan balas..

    ReplyDelete
  45. @lady Milo
    :P hakhak

    @cik Aish
    hakhak, 1 sen ckup? kihkih

    ReplyDelete
  46. untong laaaa pegi vercutiii..skrg nih org bz dgn exam die bz dgn cti die..mencik!

    ReplyDelete
  47. @sarah
    hakhak, jgn jeles-jeles whai kak Sarah oii, hehe ^^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)