Sunday, December 18, 2011

Love Giveaway by Huda Raihana

Assalamualaikum,
Terima kasih Zaty sebab tag ai ;) 
Click gambar <3 diatas untuk ke blog Huda.

Syarat-syaratnya :-

... sila baca di blog Huda [amekaw link] nampak bebenor pemalas aku ni, kehkeh XD

Huda Raihana, saya dah ikut semua syarat-syarat penyertaan. Silalah percaya, hehe.





p/s : Alhamdullilah, followers blog ni dah pun mencecah 600. Terima kasih banyak-banyak kat sesiapa yang follow aku tu. Jasamu kan tetap kukenang yaw (^^,)

Aku nak mintak maap jugak kalau ada buat salah & silap. Terkasar bahasa ke apa-apa ke. Maaf jugak bagi penggunaan nama aku dalam blog ni. Tak bermaksud nak berkasar atau kurang asem. 

(eh, macam dah raya pulak -.-")


Ada segmen menarik lagi satu. Nak join [amekaw link]. Senang sangat, cuma perlu komen sahaja~

Minat nak join GA ni? Join aje.

22 comments:

  1. dah lama tak join benda ni..malas nak join..hehe

    #jgn malas2 ye^^

    ReplyDelete
  2. @ILA
    haha, thnks ya, InsyaAllah ;)

    @woofer
    btul tu, jgn mlas mlas.. hakhak XD

    @sarah
    maap zahir batin gak.. hakhak XD

    ReplyDelete
  3. dh lme aq tertanya2..amende GA blog ni?
    utk ape sume ni???pelis pelis gtaw..

    ReplyDelete
  4. tak leh nak join..bz..hehe cuci mata puk ok kot..hehe

    ReplyDelete
  5. @ezad Amir
    biar btul x tau?
    ok ok, GA tu giveaway mcm kasi hadiah secara random. Utk apa : mungkin mnmbhkn followers, tmbh kenalan atau sje sje bgi pnghargaan. lebih kureng camtulaa.. (",)

    ReplyDelete
  6. rajennya join giveaway2 ni.
    huhuhu

    all the best ye. :)

    ReplyDelete
  7. rajennya join giveaway2 ni.
    huhuhu

    all the best ye. :)

    ReplyDelete
  8. @J.Syazwana
    kehkeh, lbih baik join GA drpd sye x post apa2 kan.. hehe [^^,]

    ReplyDelete
  9. huhu..nmpk benor mlsnya..hik3 neway,best of luck,kawan!

    cik dh umukan pmenang brainstroming corner tu^_^

    ReplyDelete
  10. @cik teddy
    hehe, orait! sye akn cek blog Cik Teddy, hee~

    ReplyDelete
  11. Tahniah miss xyz :)
    tak lama lagi 1K la tu :D
    tahniah gak kawan kau ctmurai tu :)

    ReplyDelete
  12. @amirahyussof
    tula, thniah kat ctmurai! hakhak apela kau ni XD

    ReplyDelete
  13. @Akmal
    dh lme kn x join? ape kate prgi join. idea bernas? ;>

    ReplyDelete
  14. awk x salah ape2 pon ngan saye no worries. mai la dtg blog sye jugakk. sye suke banner awk. comeeel

    ReplyDelete
  15. @zaza
    ahhh~ lega dgr.. hihi.. banner tu? sye tempah aje sbnrnya, hehe ^^

    orait, InsyaAllah sye singgah

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)