Saturday, December 10, 2011

Peminat game yang DAHSYAT!

aih, tak lepas level lagi ke dik?


Assalamualaikum

Fuhh, lamanya aku tak update post! Rindu plak rasanya. Thanks eh kepada sesiapa yang tertunggu-tunggu post baru. Maklumlah, cuti sekolah. Cuti sekolah duk kat rumah aje, jadi idea pun tak muncul-muncul.


Siapa yang minat gila main game, aku syorkan korang beli mesin sebijik macam video kat bawah ini :-


haha, MAMPU ke MAMPUS?


okaylah, aku update benda-benda merepek jer -.-"

Buat masa ini aku banyak layan video Detective Conan. Pelik jugak budak sekolah menengah tengok anime yang kebanyakannya budak sekolah rendah tengok. Well, kalau nak tahu kenapa.. Tengok video detective conan ini :-


(one of my favourite)

Aku rasa Detective Conan ini bagus untuk polis-polis yang nak menyiasat penjenayah sebab rasanya lebih 400+ cara trick-trick penjenayah. Penjenayah, better whatcha-out!



Lama jugak aku dah tak layan video Naruto, hehe. Jangan sedih-sedih haa Naruto.

p/s : Oh ya, thanks to kak Mel sudi menyiapkan tempahan header yang baru. Seriously, aku tak reti buat header secantik itu! ;) dan juga banner & top button. 
Terima kasih jugak untuk penganjur contest blog vintage & special ;)

Thats all! Thanks for reading..

47 comments:

  1. hehee~ miss xyz pun lyn cite detective c0nan ka? hehee~ samela~ tula pasal! tak semestinya budak sk0la menengah & rendah jew, budak u pun ade teng0k gak~

    narut0 tak layan~ hehee~ bleach dgn 0ne piece jaa~ ;D

    ReplyDelete
  2. gile seyh lau main game cm video kt atas tu.
    huhu

    ReplyDelete
  3. Ade pon enty baru melekat kat blog kau ni..

    Dear,Miss XYZ yg Incredible video Game chaiR tu bukan kau ada kat rumah satu ke? Kau kan peminat setia GAME XD

    Cakap fasal CONAN kan..aku rasa memang tak nampak pelik budak sek men. tgk.. Ade org da dewasa 20 an pun layan tau.Like my brother ;)

    Cakap fasal naruto,kau pun dah lupakan dia erk?Aku pun sama xD

    ReplyDelete
  4. @Zaf98
    hakhak, DC kan umum ye dak?

    @Ila
    tula psl.. brani mati XD

    @amirahyusoff
    aku xdelaa.. GILA HAPE?

    hakhak, crite tu umum kan? >.<

    sian Naruto dohh, haha
    (komen kau xleh pnjg agi ker? LOL)

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka detective conan..penuh dengan unsur2 suspen.yg besnya,org yang buat cerita ni lah yg cerdik.sebab dia boleh hasilkan jalan cerita yang penuh dengan misteri dan penyelesaian... ^_^

    ReplyDelete
  6. @ckin kembaq
    tula psl.. kdg2 ada kes tu smpai x trpikir lak cara pnyelesaian dia camtu.. ;)

    ReplyDelete
  7. tak ingat dunia maen game pkai bnda tuuu.

    Minat tgk comic Naruto online,

    ReplyDelete
  8. @beckgrooy
    tula, dh msuk dunia lain dh tu.. XD
    ohh, sye skrg dh jrang tgk Naruto..

    ReplyDelete
  9. dapat game ala2 mcm tu alamat tak tdo la jawapnya.hehe

    ReplyDelete
  10. @addin
    akk pun minat? seriously, FOR REAL? >.< conan BEST!

    ReplyDelete
  11. wakkakak....selamat la xsuka sangat layan game...suk layan blog...hehehhe

    ReplyDelete
  12. Naruto dah besar handsome giler weh. YaAllah, serius aku cakap *pengsan*

    ReplyDelete
  13. @ILA
    la, gitu yer? sye ni ske la jgk main game.. hihi

    @munirah
    ehem. Naruto x wujudlaa.. haha XD

    ReplyDelete
  14. jangan kata budak sekolah menengah geng abah-bah pun layan anime jugak lagi :)

    ReplyDelete
  15. @sarah
    haha, agak2 boleh ker sye ni? LOL

    @afzan
    biar btui? o.O

    @syafiqah salleh
    haha, minat org lain2 kut.. maybe?

    ReplyDelete
  16. LOL main games pun harus berpada2 juga..hehehe. and serioulsy, i don't really love playing games..:D

    ReplyDelete
  17. @rtp
    mmg rmai prempuan x minat main game, but some prempuan enjoy main game.. haha XD but of coursela, berpda-pada.. :D

    ReplyDelete
  18. eh detective conan best tahu.
    walaupon kite tengah study master tatappp tengok detective conan.
    comel sangat. hehe

    kite peminat game jugak.
    tapi ikot jenis game jugak lah.
    hehehe

    ReplyDelete
  19. @J.Syazwana
    jyeah! kita serupa! sepp byk*

    ReplyDelete
  20. HAHAHA

    men game kt laptop pon dah rsa ting tong mata ni tengok skrin

    ReplyDelete
  21. @tieykah
    hakhak, xpe xpe aslkn tgk blog mata segar.. ;)

    ReplyDelete
  22. skrg dah xlyn naruto..
    conan still lyn. besstttt.. :D

    ReplyDelete
  23. @niel
    hakhak seronok sgt smpai pening.. XD

    @NHMS
    eh?! kita sama! haha XD

    ReplyDelete
  24. Gundam ko xlayan ke?
    Bez wey...!!
    Oke hape lyn anime,aq dh tua ni pn still layan lg..

    ReplyDelete
  25. @EZAD AMIR
    Gundam? hakhak sye bkn tau sme anime.. nnt bile2 free aku nk try tgk..

    ReplyDelete
  26. This is nice post. I thank you very much.
    Hello, I visit and give your full support ads and please support ads me back. Thank you in advance.

    ReplyDelete
  27. @GLace TIng
    err, thank you ;) but i dont think theres any ads around my blog.

    ReplyDelete
  28. @woofer
    hakhak, xde idea nk update entry apa..

    ReplyDelete
  29. naruto.. naruto... kite pong bnyak ketinggalan gak.. tu yang kejor balek episod naruto tuh.. huhu

    Narito sngat bez.. boleh buat kite nangis.. erkkkk

    ReplyDelete
  30. dAH TUA BANGKA pun aku still tak jemu tgk Conan

    ReplyDelete
  31. @Lady Shana Sweet
    wah wah, smpai nangis? feeling sungguh hang ni XD

    @lizzie
    hakhak, btul ker? klu camtu, sye x yah risau lgi.. hakhak >.<

    ReplyDelete
  32. Pergh dapat alat mesin games tu memang 24 jam games lah jawabnya saya..

    ReplyDelete
  33. takpe..update je selagi mampu..

    #tak pun amik artikel,dan ubah cara penyampaiannya..setiap orang pasti ada cara tersendiri..

    ReplyDelete
  34. @woofer storm
    wahh, thnks for the tips! hri ni InsyaAllah sye update ;)

    ReplyDelete
  35. aku nak game tuuu ! kau belikan bolehh ? hakhak :P

    detective conan aku tengok hapeee :P

    header ngan button back to top lawa ! tapi , background cam tak kena sikit ;)

    ReplyDelete
  36. SAB! lama gila kau x online!

    ohh buat pengetahuan kau, aku mmg suka tkar2 background. Lpas ni, aku tkar lgi.

    button top aku tmpah dgn kak mel.. comel kan? hekhek, cam aku ler.. weik weik

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)