Tuesday, December 20, 2011

Segmen : 5 Blog Lelaki Pilihan Saya


Assalamualaikum,

Hari ini aku update entry masuk segmen boleh? Mestilah boleh.. blog aku kan.. hew hew.

Klik banner kak Lyssa di atas kalau nak join. Cepat join sebelum pukul 6.00 petang!


5 Blog Lelaki Pilihan Saya.


Drum roll please~~~ (nak jugak drum roll bagai -.-")


1. Blog aku bukan blog bapak kau
Blog ni entry dia berbentuk lukisan-lukisan yang lawak & menarik. Senang nak paham setiap entry dia. Masuk blog dia jer, mesti ada aksi pecah perut.

2. Semut Sengal
Blog ni entry dia banyak sengal-sengal gitu. Takpe, aku baca aje.

3. Remaja Power
Entry dia lawak & serba kreatif. Lagi-lagi entry cerita fairy tale ditukarkan menjadi versi lawak. Aku tak nafikan, memang lawak.

4. Woofer Storm (aku tak tahu asal link dia pergi tempat lain -.-")
Blog dia berbentuk puisi. Bagus gak, ada jugak nanti idea untuk aku buat puisi kat sekolah ke kan.. Pemilik blog ni selalu jugalah komen entri-entri aku. Contohilah dia, haha (^^,)

5. Wan Hazel
Blog ini banyak tips & tutorial. Senanglah kalau aku nak rujuk apa-apa terutamanya tentang churp-churp, nuffnang, kamera dan.. dan.. dan lain-lain.


Alkisahnya, aku memang tak banyak jumpa blog lelaki. Ini antara blog lelaki yang selalu aku blogwalking & baca entri diorang. Sesiapa yang tak tersenarai itu jangan nangis 7 hari 7 malam pulak yaa..

Aku tak banyak jumpa blog laki ke blog laki memang tak banyak ?


p/s : Jangan fikir aku gatal pulak letak link blog laki jer. Bersangka buruk ni tak baik untuk kesihatan ye, kawan-kawan sekalian.. Muahaha!

37 comments:

  1. Hei hei, kita pun suka blog yang pes skali tu. whahaha :p

    ReplyDelete
  2. @cik orkid
    hei hei, kita serupa lah ni.. haha XP

    ReplyDelete
  3. best~best!
    blog cik pun syokk jugak.good job!

    ReplyDelete
  4. @nurul nadiah
    blog cik Nadiah pun best! hikhik ^^

    @pendamba mawar
    tula kan? hehe

    ReplyDelete
  5. Suka blog aku bukan blog bapak kau. Kelakar sangat :D Blog akak pun best gakk :)

    ReplyDelete
  6. salam sy dtg dri segmen lyssa
    sy nk terjah blog pilihan awk

    jom singgah sekali

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  7. hai , Mira dari segmen kak Lysaa jugak >< salam kenal yok !

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  8. salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  9. @aqmalazmi
    hakhak, lain kali yee.. :P

    @akmal
    klakar kn blog dia.. amboi, bodek nmpk.. hihi

    @republic
    yup, mmg best! ;D

    @sarah
    haha, mcm mne akk tau? o.O LOL

    @cintasigadistembam
    InsyaAllah, sye dtg pasni ;)

    @cikyanxyanx
    slam knal jgk.. ;D

    @AyulnsYirah
    InsyaAllah, pasni sye trjah hang ;)

    ReplyDelete
  10. yeay ! jumpe gak blog lelaki.. btul lor..ssh nak dpt blog lelaki walaupun saye lelaki..hihi :D

    ReplyDelete
  11. Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html ♥

    ReplyDelete
  12. @ayied
    tula psl.. tp okayla tu.. kira ada jgk drpd xdek kan.. hehe

    @Intan
    InsyaAllah~ ;)

    ReplyDelete
  13. ramai ek suka wan hazel..baru nak berkenal-kenalan ngan blog dia ni..

    jemput la singgah blog sy ;)

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

    ReplyDelete
  15. Ceit...ptot arhhh tersedak asap rkok..
    Ada org tag blog aq rupenya...
    Hahahaha...
    Btw,thanx...
    Nsib baek blogger laki x rmai kan..dpt gak tsenarai...
    Wakakakakakakakaka...

    Ptsss...dh dpt ke GA tu?ekekeke..bile nk share ni...

    ReplyDelete
  16. @Eera
    hakhak, orait InsyaAllah lpas ni sye mlwat blog awk plak ye..

    @tiramisu
    slam knal jgk ^^

    @fyka
    haha, ok.. peace no war (Y)

    @Teenager Housemaid
    mari kita rakyat Malaysia.. Ramai2 ! XD

    @Zainick
    sme ler kita dri segmen tu jgk..

    @Ezad
    welcome..
    tu laa psl :p
    GA tu? blum umumkn lgi lah.. aiyoyo XD

    ReplyDelete
  17. Singgah dr segmen Lyssa...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  18. @masz86
    InsyaAllah, lpas ni sye vsit awk ;)

    ReplyDelete
  19. salam...dari segmen yang sama..
    singgah sini dan follow..
    jemputlah singgah belog saya..

    ^__^

    ReplyDelete
  20. aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  21. salam datang dari segmen yang sama...sya sudah follow awak...fllow me back ok!!

    .http://www.liyanasyafiqah98.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  22. @semutsengal
    hentam jer, x taula klu hang ni btul2 laki.. kehkeh

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)