Friday, December 16, 2011

Lebih baik apa?


Assalamualaikum antum-antum semua,
Hari Jumaat ni, bagus jugak kalau kita sama-sama memperingatkan apa yang terlupa, apa yang tertinggal. Okay, ustazah nak start speaking nih..


Lebih baik tinggalkan 'sesuatu' demi Allah
daripada
Tinggalkan Allah demi 'sesuatu'.


Credit : Status Facebrook kak Sabella ;)

Apa maksud aku?
contoh paling senang :
Sanggup meninggalkan kerja (buat sementara) untuk menunaikan solat.


p/s : Bila baca balik baru teringat. Kenapa aku tak tinggalkan blog (buat sementara) untuk menyiapkan homework? Jangan tak tahu, sekolah aku cuti sekolah pun still supply homework, sabor ajelah.


Yelah, tahun depan PMR. Aku redha.











List link untuk disekodeng, sebab aku tahu korang bosan :
# Woofer storm
# Chibbyabby

18 comments:

  1. Chaiyokkkk adik 4 ur Pmr....heehee...*wink*

    ReplyDelete
  2. @honey kumicky
    yeah, CHAIYOK! trimas ;)

    @J.Syazwana
    PMR JER? haha, konpidennya yu ni.. XD

    ReplyDelete
  3. dik,buat elok2 eh. :) good luck dlm pmr. :) akk doakan.

    ReplyDelete
  4. huaha cian ea adek srg nihhhh.org ct lahh dekkkk

    ReplyDelete
  5. @wani zakaria
    wahh, terima kasih! ;)

    @sarah
    tulaa en.. haha, redha.. ;)

    @Lady
    InsyaAllah, akk doakn la ye ;)

    ReplyDelete
  6. aisehh banyak betulnya kata ustazah kita ini ;)
    teruskan berdakwah dlm blogging :3
    Ohh kau PMR erk?
    Gudluck :)

    ReplyDelete
  7. @amirahyusoff
    eleleleh, kau pun PMR thun dpn! aku lepuk kang! haha XD

    ReplyDelete
  8. @munirah
    ni yg mlas nk fighting fighting ni.. haha XD

    ReplyDelete
  9. adik ni masih muda rupanya,tapi entry nampak kematangan..

    #thank ye atas sudi selitkan nama sy.hehe malu den^^

    ReplyDelete
  10. gud luck..jgn nakal3.stdy betul3..

    #mood terharu^^

    ReplyDelete
  11. @woofer storm
    hakhak, sye thn dpn bru msuk F3. nmpk matang? wuahh, thnks & u're welkem ;)

    ReplyDelete
  12. betul tu..

    sama2 kita beringat..nak ayat neh pinjam..ehhehe tq..ekek

    ReplyDelete
  13. @ILA
    ohh boleh, apa salahnya kan? hikhik

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)