Tuesday, December 27, 2011

Aku nak exchange bloglist & nak blog kena review oleh Kiz!

Assalamualaikum
Wah wah, perut tengah happy, sebab baru makan ayam bakar kaw-kaw punya.. Pagi tadi makan cekodok pisang buatan nenek aku yang datang ke rumah semalam. Sedap betul. Lagi lagi bila teringat malam semalam baru je mencekik ikan bakar, udang bakar dan bercawan-cawan air tembikai.
Fine, semua aku nak cerita -.-"


Haiyaa, perut janganlah kau memboroi yek.. Dengar cakap tuan punya badan. Faham?!

okay, okay. Agak out of topic disitu. Abaikan iya, semua.

Hari ini aku nak join segmen 2 in 1.
Acane tu? Aku join 2 segmen yang di buat oleh 1 blog dalam 1 entry. Jom tengok!


Syarat-syarat penyertaan semua, ada kat blog ini.



Ada lagi satu.. Jap eh, jap.



Syarat-syarat penyertaan semua, ada kat blog ini.

Kalau nak join kedua-dua segmen ni, klik sini.


Korang apa tunggu lagi? Cepat-cepatlah join segmen ini! Dah menjadi kebiasaan aku, kalau tak ada nak idea sangat, aku join aje segmen. Syarat-syarat dia tak ada lah susah sangat..

Lagipun, tuan punya segmen selalulah jugak datang blog aku, apasalahnya aku tolong kan? hihi


p/s : Malasnya nak pergi sekolah. Nak tukar badan dengan orang yang dah habis SPM boleh? *kelip-kelip mata*

21 comments:

  1. tu lah pasal. kemalasan nak pergi sekolah tahap dewa T^T

    ReplyDelete
  2. hai budak malas..tak update ke??ehhee

    slmt malam^^

    ReplyDelete
  3. nak join..tp xde letak bloglist la..hehe xjadi join..kekeke

    ReplyDelete
  4. Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

    ReplyDelete
  5. =.=''
    xpernah join bnda2 cmni sjak berbloging...
    Ekeekekekekekekeek....

    ReplyDelete
  6. @balqis azhar
    hakhak, blum try blum tau.. haha XD

    @munirah
    tula psl.. time first2 cuti sklh kata cuti bosanlah apalah.. time nk msuk sklh blik kata mlas.. kehkehkeh

    @woofer
    iya bdak rjin, sye mlas update.. muahaha

    @teenager
    lorh, apa susah sih? kahkah

    @KizZ
    no problemo ;)

    @saiazuan
    meme menarik ^^

    @ezad
    yer lerr, dia popular da.. x prlu smua bnde ni.. hakhak

    @ckin
    jom, jom ^^

    ReplyDelete
  7. wa jalan sini masih keadaan yang sama.nampak gayanya dia tengah bz ni..

    #wa sedih bangat^^

    ReplyDelete
  8. haha..sme dgn la..kalo tetibe otak tepu melanda..memang join segmen la jawabnye..haip!!xbek malas2..nanti chegu beso marah ;)

    ReplyDelete
  9. interesting ^_^ Nak join jugak ah
    #kau dah beli blom baju sekolah?

    ReplyDelete
  10. woo,tamau sekolah ah.bawak diri ke gua musang.berteman dengan musang lagi syokk :))

    ReplyDelete
  11. Good luck ea miss xyz :)
    aikk boleh men tukar2 badan pulak ea? hehe

    ReplyDelete
  12. @yeas el
    bngge ler tu.. kihkih

    @gincumerahjambu
    jgn rse2 jer, trus join je maa..

    @cik teddy
    sepp!

    @woofer storm
    hakhak, wa tgh 'busy' main game jer... kihkih

    @farrah
    hikhik, ampun guru besar, ampun.. kihkih

    @amirahyusoff
    dah, beres.. *thumbs up*

    @nurul nadiah
    haiyakk? musang? okla drpd buaya kan.. kihkih

    @aida omar
    jom try.. kihkih

    @ezad
    werk?

    @rtp
    yes! >.<

    ReplyDelete
  13. komen kat sini la pula.hehe

    slmt malam dik..stdy ye^^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)