Tuesday, December 31, 2013

Entri terpilih sepanjang 2013!

Assalamualaikum dan say big BIG hello to 2014!




Top 3 Famous Entry
<3 Aisyah Syakirah contoh remaja Islam kini? (rating and komen tertinggi)


Paling tak percaya, entri Aisyah Shakirah yang dapat carian google (antara yang tertinggi). Mungkin bukan blog aku yang famous, nama Aisyah Shakirah tu sendiri yang famous, untunglah.


Top Motivating Entry
<3 Asyik hujan je mana pelangi
<3 Langit tanpa tiang
<3 Senyum itu free

I won't really call it motivation but sort of I guess, hehe.


Review
<3 City of Bones
<3 Rasulullah is my Doctor


My Favourite
<3 Penulis yang berkuasa

Kenapa aku suka entry ini? sebab aku sendiri pun penulis. Jadi, ini macam little reminder for myself as well for you guys too. Dah kenapa aku berojak-rojak ini.


Entry aku yang aku fail nak buat apa yang aku tulis ialah entry (Disember sudah tiba). Dalam post itu, aku kata aku nak study. Well, the real thing is, I study a little, I enjoy too much, I regret nothing.

So, itu sahaja untuk entry-entry sepanjang 2013. Thanks for you guys, you really give me support and love. Lovekah? Adakah itu cinta? Berjumpa lagi pada tahun depan, 2014. Di mana tahun depan, itu serius sangat dekat dah. Or, mungkin siapa yang tengah baca sekarang ini pun dah 2014.




Doalah semoga tahun 2014 lebih banyak bawa kebaikan dan ubah diri kita jadi lebih baik. 


31 December 2013
11.59 p.m. 
Classic much?
In memories of 2013.





"Phew, serius kalut buat entry." - xyz (2013) |

21 comments:

  1. Wah.. Seronok kan bila dapat top views and comments di entry2 kita. Hihihi.. :) Selamat tahun baru kak. Betul yang akak kata, masa saya baca pun baru sahaja 7 minit berlalu dah masuk tahun 2014... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
      Komen pertama untuk tahun 2014! You are the first one babe!

      Ahaha, hebatkan? Takdelah padahal publish pukul 11.59 mmg sah2lah masuk terus tahun baru. Tadi pun dengar bunyi api.

      Happy new year adik! (wlpn aku bkn kakak kau haha)

      Delete
  2. semoga 2014 jadi lebih baik untuk miss xyz :)
    semoga terus gigih berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah, daam kesibukan tu cuba jugak cari ruang nanti.

      Delete
  3. AKU PUN TERFIKIR NAK BUAT CAM KAU
    tapi sebab aku mengantuk angat aku malas nak buat entry.
    esokl sekolah :') jumpa esok~ wey nak duduk sebelah kau XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah ye ke? Kalau tak dah lama boleh jadi se-geng. Ahaha sorry baru baca komen ni. Aku tak tahu pun yg kau nak duduk sebelah aku. Serius baru baca (baru habis first day sklh)

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru :) moga tahunn ni lebih baik dari tahun2 lepas. and gud lakk for your spm :)

    ReplyDelete
  7. salam tahun baru ! semoga berjaya untuk es pi em dik ! :D

    p/s akak memang study dkat uitm seri iskandar, bukan 'pergi seri iskandar' :)

    ReplyDelete
  8. nak komen pasai header >> cantik sangat. akak harap aisyah dapat capai result yg cemerlang and usaha sungguh2 oke. (:

    ReplyDelete
  9. i do love yr entry. keep it up.
    and happy new year =)

    ReplyDelete
  10. all the best in 2014 ;) goodluck tau in spm! cayok2!

    ReplyDelete
  11. all the best untuk 2014 ye :) semoga smua cita-cita dan azam tercapai. hehe

    ReplyDelete
  12. wish u luck :)

    lama x menyinggah kat sini hihi

    happy new year ;)

    ReplyDelete
  13. wish u luck :)

    lama x menyinggah kat sini hihi

    happy new year ;)

    ReplyDelete
  14. happy new year (lol lambat wish) anyway all best ya!

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)