Monday, August 8, 2011

Double the X-Ray

Assalamualaikum,
perut semua okay? nampak kecut semacam je. hekhek mesti lepas berbuka dah tak kecut dah. No worry okay? Jangan perut pecah sudah.

Aku datang sekolah lambat hari ni. Jangan terkezut, pukul 9.45 pagi baru sampai sekolah. Dasar V.V.I.P (Very very idiot person)tapi bersebab okay. Aku kan girl with an attitude, weikkk. Aku pergi appoinment gigi lagi. Guess what? aku buat X-Ray kali kedua. Sekali lagi! Kali ni, untuk X-Ray tulang gigi yang lebih tiny pulak. -.-"

Aku rasa aku ni dah hyper-radioactive dah ni. Kena makan pisang & betik banyak-banyak ni, time berbuka. Of courselah kan. Ayah akulah kata "Makan kulit pisang dengan kulit betik je" -.-"

okaylah, tak boleh nak post panjang-panjang. Tak terpost jugak nanti. entahpape punya post. Sorrylah dah terbuangkan waktu korang baca post ni.

Apa-apa pun, joinlah blog review kat blog >ini< kalau anda boring. Nanti InsyaAllah kalau tak busy, aku pun nak join jugak.

p/s : Selamat Berbuka. *Aku meme suka post time dah nak berbuka. Jom pergi terawih ^^


12 comments:

  1. betul kata ayah kamu... makan kulit ajer pon cukup :P

    ReplyDelete
  2. @Siti Mashitah ok, u too ;)

    @Siti Suriani ok, awak pun.. ;)

    @Mr Swat hah? x mau, x mau.. haha XD

    ReplyDelete
  3. jap3! meme itu apa? kenapa orang ramai suka perkatakan? nampak sangat saya out of date. huhu.

    ReplyDelete
  4. @Mr.Thinker@Ali haha XD meme tu memang. harap maklum.. mueheheh ^^

    ReplyDelete
  5. @Miss Xyz =)

    haha. ok2. I got it. stakat ni meme x boring lg. kalau boring, insyaallah join. :)

    shout x ada sbb nak menggalakkan orang supaya meninggalkan komen. :)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)