Sunday, August 7, 2011

Buah yang tak bertangkai

Assalamualaikum,

Semalam aku tak hapdet. Gigih tarah homework of gunung Kinabalu. Thanks kepada sesiapa yang bagi nasihat suruh aku rajin buat homework. Kata-kata anda berjaya membawa titik perubahan kepada saya. Daripada malas, terus don't belok-belok pergi rajin. *ayat skema habis. Almaklumlah, baru habis buat homework karangan Bahasa Melayu semalam.

Ni baru habis buat buah Melaka a.k.a onde-onde kat bawah. Dah jadi dah. Nak bawa kat surau untuk berbuka nanti ;)

Nampak sedap tak? ok, kalau nak try, >Resepi<



p/s : Selamat Berbuka Puasa. Korang berbuka juadah apa? Nak tahu jugak hehe ^^




24 comments:

  1. akak pon baru je buat ni..sedap kan yunk. hehe

    ReplyDelete
  2. @Cik Azizah sedap? amboi, x rse lgi yg dimsk tuh.. haha XD tp nmpk cam sedap.. muehhehe

    ReplyDelete
  3. kenapa hari ni ramai buat kuih ni...akk pon baru buat tadi :D

    ReplyDelete
  4. @Aisyah Aina ye ke? aneh b ajaib nihh.. sepp2* ni mesti psang wireless cable kat otak sye... haha XD

    ReplyDelete
  5. nmpak sedap nih..perut pon da bunyi2..hehe..

    selamat berbuka ^^

    ReplyDelete
  6. wah sedap tu!...lama x mkn..

    p/s: cntik blog ni..:)

    ReplyDelete
  7. adehh..sedap tuhh .tuh favourite qila :)Nenek selalu buat keenn .

    ReplyDelete
  8. aish pun suka kuih tu..nampak sedap la..hehe..

    ReplyDelete
  9. salam...
    sy dtg jenguk sini dari entry ni >>>

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/5-blog-mesti-jenguk.html

    dh follow u... ^^

    ReplyDelete
  10. @Luqeem tryla buat ;)

    @Nazirah me too! sepp* XD

    @Aqilah feveret ke? beshla nenek tlg buat kn.. ;D

    @Cik Aish hekhek, nmpk sedap, rse pun sodapp

    @nur afirah ohh thnks for ur info ;) thnks so muchh ^^

    ReplyDelete
  11. @salwaismail hehe^^ tu blum rse sye masak lgi.. hakhak.. XD

    ReplyDelete
  12. @asma amalina bkn nmpk je sedap, rse pun sedap tau.. haha XD

    ReplyDelete
  13. sedapnyeee onde2 2 ,. sush nak cari yg banyak manisan

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)