Thursday, August 11, 2011

In the making of..


Apa kena dengan laki ni hah? heh, abaikan -.-"


Assalamualaikum,
Tak dapat nafi nafi lagi, minggu ni have been busy week for me.

#Bulan ni ada Ujian Bulanan Ogos. So, tau-tau jelah kan.


#Aku memang dapat jadi calon pengganas pengawas & kena buat itu ini itu ini.


#Aku ada folio Sej & homework yang lain

So, kepada sesiapa yang jejak kasih kat sshoutbox aku thank you very much lah.. takdelah aku rasa blog aku ni forever alone. Tapi, dukacitanya, aku maybeline new york akan lambat balas jejak kasih korang yang tersangat berharga tu.. "busy" lah katakan XD

Stay tuned, InsyaAllah nanti free-free aku update je sesuka hati. lalalala~


10 comments:

  1. waaaaaaa,dugaan semua tu,moga dapat dilaksanakan dengan elok ye :D

    ReplyDelete
  2. gud luck ye!do ur best!!! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bulan ni mmg membusykan, hohoho... T__T same mcm fiqah

    ReplyDelete
  4. okay stay tuned kat sini. nak tuned lagu raya pa? haha. buat semua kerja ikhlas k. terutama tanggungjawab siapkan folio sej dan homework. :)

    ReplyDelete
  5. @sabella uhh, tkutnye, ok. ok.. haha XD

    @meaw dugaann~ thnks!

    @IFA Athirah InsyaAllah ;)

    @Sarah Mohd Saleh eh, thnks!

    @Aisyah Aina kesian titew kan? huhu XD

    @Mr.Thinker@Ali rye kan looooonggg way to go.. lme lgi.. yup, ikhlas tu penting. bru jdiki kan.. thnks!

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)