Wednesday, August 17, 2011

Wordless lah sangat..


Assalamualaikum,

Hari ni nak ber-wordless sikit boleh *kebil-kebil.
Maklumlah "budak-busy" kan? >.< eh, aku budak ceria lah :P



Aku tak menafikan, time aku boring, aku selalu menconteng XD



Exam just merry go around the corner beybeyh! Study smart, study hard! Tolong doakan kejayaan aku ye ;)


p/s : See, tak rupa word-less pun kan? Mungkin post terakhir sebelum aku periksa. Mungkin jugak aku sempat buka blog, tapi cuma balas jejak kasih & bw je kut.. ;D



14 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)