Monday, August 1, 2011

Pak Senin

Testlah mata korang still okay ke tak.



Assalamualaikum,

(ada sekolah cuti ek hari ni? >.< tak adil lah~)

Special tak special aku ni? Semua budak sekolah aku balik pukul 2.30 petang, aku balik pukul 1 petang. Special tak? hahahaktuih XD


Padahal takdelah special mana pun, aku pergi appoinment X-Ray gigi. Aku fikir kalau ada appoinment dengan doktor just cakap dengan cikgu kat kelas, then terus belah {sukahatiakuje} rupa-rupanya, kena tulis kat Buku Kebenaran Keluar Sekolah. Lepas ayah aku tulis-tulis semua tuh, baru pergi hospital. >erkk, semua benda aku nak cerita< *pengalaman kena tulis semua~

First time aku buat X-Ray kut ;)

Ni baru habis buat X-Ray. Smart kut "filem" X-Ray gigi aku. Senget-senget. Yelah, gigi aku kan senget. Nasib baik otak aku center, otak aku tak senget ok? Aku rasa fening-fening lalatlah, maybe X-Ray tu kut. Fakta mana aku jumpa? entahlah.


#Facty (khas bulan Ramadhan)

"Aku suka kira berapa jam nak buka puasa, sebab aku suka"

eleh, ngaku jelah, korang pun macamtu.. hekhek :P


p/s : ohh ye, baru je habis baca entri tentang kelebihan Solat Terawih, korang patut baca tau. Cubit sini~ >SELAMAT BERBUKA PUASA!< kiralah berapa jam lagi nak buka puasa :P

35 comments:

  1. ih yess.. tiap saat kire.. hahaha ! btw , selamat berpuase ye :)

    ReplyDelete
  2. @teha fuyoo, tu lgi dhsyat tu.. hikhik.. ;D Awk pun, Selamat Berpuasa n berbuka tau ;)

    ReplyDelete
  3. padan muka....kesian tak dapat cuti hari ni....hahaha

    teruskan la usaha kira berapa jam lagi nak buka tu dik :D

    ReplyDelete
  4. @Aisyah Aina hakhak, smpai hati akk, tunggu la nnt,, XD hehe^^ akk x nk kire sme ke?

    ReplyDelete
  5. @Munirah Shamsudin *tarik muncung laa, not fair lah cmni.. haha XD anyway, Slmt Berbuka Puasa ;)

    ReplyDelete
  6. @sergeant keroro haha XD ok, ok, Selamat Berbuka Puasa jgk.. jgn bukak puasa sblm azan sudaa~

    ReplyDelete
  7. haha . lawak r cara tulisan awak ! I love ur writing :)

    ReplyDelete
  8. @Nadia Kyrie really? ye ke? pdhl main hetam je ayt.. ohh ye, Slmt Berbuka Puase!

    ReplyDelete
  9. haha , same laa , asma pon suke kire waktu ble laa nk bukak puase , hehe ^^

    ReplyDelete
  10. Haha, kte dpt cuti hrini ;)

    Eye test tu, kte tak pyah test. Mmg dh rabun --' Tp mls gle pkai spek, hahaha.

    ReplyDelete
  11. @Nurnajwa laa npe? sye pun rabun gak, tp rajen laa gak pkai spek ;D

    ReplyDelete
  12. bile mase ko kuar kelas ? aku taknampak pownnggg ?! :O

    ReplyDelete
  13. aku tak kira pun,.


    lallalalalala. hebat tak ?

    ReplyDelete
  14. selamat berpuasa! cantiknyaaa blog ni. :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. @salwaismailblog akk pun cntik jgkk! Selamat Berpuasa jugak~

    ReplyDelete
  17. huhu.
    nasib mata okay lagi.
    nampak sampai bawah ^^

    samalah. suka kira berapa jam lagi.
    then berapa hari lagi nak raya XD

    ReplyDelete
  18. @AmalinaNashihin akk punye amat ok lgi? >.< thniahlaa ;D

    btul kan apa yg sye ckp.. hehe ^^

    ReplyDelete
  19. X-Ray gigi utk ape ek? :D hihi


    p/s: Suka kira berapa hari lagi nak raya. haha :D

    ReplyDelete
  20. @Ashakirin utk apa bende ntah.. sye bkn dr gigi dear...


    hekhek~ ^^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)