Saturday, August 13, 2011

Contest : Template Unique *tekan je bukan rugi pun

Assalamualaikum,

I believe i flyy~ *papp! adehh

Pagi-pagi dah buat menyemak dashboard. }aku letuww{


heh, kata busy. Sibuk laa hape laa. Tapi aku buat post jugak. Manusia ni kena pandai atur masa. Macam kak Yuyu Zulaikha. Se-busy-busy dia, dia still buat post. Kiranya aku ni follow her steplah. huahuahua. Kesian jugak kat kak Sabella, dia tak baca post aku sehari, boleh menggelupur dah. Tak gitu kak Sabella? :P

Hari ni, aku terfikir join contest je lah. Ramai yang join contest ni. Biasalah kan, blogger feymes ni, kalau buat contest, semua orang berebut-rebut nak join. Bukan nak perli ke apa, tapi rasanya ni satu realiti dan kenyataan yang harus kita terima. *ayat makin lama makin tak boleh belah je.

Walaupun aku tahu, "harapanlah" kalau nak menang. Berzillion-zillion lagi hamba Allah yang ada blog yang menarik & unik ni. Ai, maklumlah blog aku ni tak berapa nak unik sangat. Tapi untuk mengelakkan Mr. Spiderman buat spider web kat blog aku ni, aku gagah beranikan jugak.

Alamak, terbebel pulak -.-"

Pergi sini atau sini.

Contest ni dianjurkan oleh dua orang blogger hebak hebak, meletop-letopz iaitu 
kak Nazihah & kak Niesya

Orang bertuah untuk tag :

# Sab  


# Sesiapa yang berminat ;D

Sorilah kalau korang tak ditag, bukan nak pilih bulu ketiak ke apa, tapi sebab kedua-dua link blog ni yang paling aku hingat & kedua-dua hamba Allah ni classmate aku. Senang nak inform ;)

 Kepada sesiapa yang ingin aku tag lepas ni (if aku join contestlah, sila inform tau ;)

Gotta continue my work... To be continued.

9 comments:

  1. hehe...tengah busy2 pon sempat nak join contest..

    ReplyDelete
  2. goodluck hunny.kalau akak msuk pun,mesti kalah gak.keh3!

    ReplyDelete
  3. alaa chaza selalu tak de masa nak masuk contest2 nie semua...hm=(

    ReplyDelete
  4. @cik gugu hehe ^^ tq!

    @Sarah Mohd Saleh thanks! ^^

    @amirahyusoff hehe, mestila ;)

    @Aisyah Aina kita kan kena atur masa... ;)

    @Miss A xpe2 aslkn kite cuba ;D

    @Chaza ;)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)