Monday, August 15, 2011

Muka cute hati legend *tau takpe

Assalamualaikum,
Home sweet home. Ketenangan yang dapat dirasai. Kebahagiaan yang semakin menghampiri. *hiperbolanya ayat aku.  About berapa jam tadi sampai rumah, baru sempat nak update. Kesibukan yang melanda diri *apa kena dengan minah ni hari ni :P

Baru balik dari rumah Tok Wan & Tok. Semalam pergi, tidur kat sana, petang tadi baru balik. Penat & happylah jugak melayan kerenah dua makhluk Tuhan yang cute tapi agak naughty ni.

Segar lagi tak dalam ingatan wajah-wajah innocent ni? Pernah terpampang kat entri dolu-dolu. Sekarang nak bagi refresh sikit.

Diorang ni, sehari kalau tak gaduh, tak sah! sehari kalau tak buat orang pening, tak buat orang derita, tak buat orang geram, tak buat orang gelak, memang tak sahlah. Standardlah kan kalau budak kechik buat perangai camni. Harap-harap time diorang besar jadi anak soleh & bertakwa. Amin~ InsyaAllah ;)


Sepatutnya entri atas ni post semalam, tapi sebab terawih, buat karipap, jadi tak sempatlah pulak. hehe ^^

Time raya nanti, aku teringin nak buat Cornflakes Chocolatelah. Dah berkurun aku teringin nak buat. (teringin nak buat ke nak makan :P)


Ginilah rupa Cornflakes Chocolate tu.. Nak resepi? Klik gambar je. 


Korang dah beli baju raya? Beli kat mana ek? Murah tak? Sebab aku belum beli lagi, jadi nak minta pendapatlah, bukannya nak minta duit. Tapi boleh gak, sekali untuk hari raya terus.. muehehe ^^




23 comments:

  1. cewah >~<.. ajaklah ayah kau pergi Warta/Bintang ke JALAN TAR (KL)ke~

    ReplyDelete
  2. @amirahyusoff haha XD tgkla dulu k? tu pun klu ayh aku free.. ;)

    ReplyDelete
  3. nanti dah buat cornflake tu send satu balang kat rumah ye :)

    ReplyDelete
  4. @Mr.Thinker@Ali btui ke ade expo? tp sye ikut ayh sye, klu ayh sye pergi, sye pun pergila *vice versa hehe^^

    ReplyDelete
  5. okayy cornflakes chocolate tu napak sedap ! nyum nyum ;D

    ReplyDelete
  6. amin~ utk doanya..

    wah..cornflakes coklat..nk try bwt nt la..

    sy blm beli lg baju raya..hehe :)

    ReplyDelete
  7. xbeli ag r baju rayer.. huhu

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  8. huhu, sedapnya cornflakes choclate u =3 nanti dh buat nak rasa tau, hoho =D

    ReplyDelete
  9. isk. bulan puasa taruk gambar kuih pulak T.T

    eh followers dah 300! tahniah! :D

    saya tag awak haha
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

    ReplyDelete
  10. @Addin akk tergugat le tu.. haha XD

    @echaRichie jum try buat sesame! sye pun blum beli, akk pun blum. So, sah2 kita se geng XP

    @L sme laa kite! sepp*

    @Fiqah Yasin dtg rumah beraya bru dpt rse :P lalala~

    @Miss A tgkla spe kkk sedare dia XP

    @salwaismail haha Xd tergugat la tu :P
    eh, dah 300! x prsn lak. thnks inform.. hehe ^^

    ReplyDelete
  11. @My MiRa uptown? kat mne tu? sye ni x brape tau sgt.. huhu ;)

    ReplyDelete
  12. orang kata jalan TAR murah..


    aku ? no komenlah.

    ReplyDelete
  13. @muhamad hanif ohh ye ke? nnt sye cube ajk ayh sye laa.. hehe ^^

    ReplyDelete
  14. dtg sini ag.. jom

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    ReplyDelete
  15. huahahaha...rjinnyer wat kueh.nk cket er nt

    ReplyDelete
  16. @Sarah Mohd Saleh haha XD bru rncg je nihh.. nk cket? stg rumah laa ye ;D

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)