Saturday, November 26, 2011

Baby Sab punya Birthday ;D





Kenal dia 2 tahun,
Sama kelas dah 2 tahun,
Fi'il masing-masing dah sedia maklum,
Perangai masing-masing dah terlebih faham.

Well, 2 tahun itu jangka masa agak lama. Tak gitu, Sab?



Happy Birthday Sab!
 " Semoga kau jadi anak yang solehah. Aku doakan kau dapat kebahagiaan dan kejayaan dunia & akhirat. "


Tak sangka kan Sab? Hari Jumaat, hari yang kau paling banyak ponteng menjadi hari untuk Hari Jadi kau untuk tahun ini kan? Oppss, terbongkar rahsia pulak. hakhak!






tak dapat rasa, tengok pun jadilah. (chocolate ice-cream cake, perghh!)






okay, aku nak cerita something ;)

Status FB Sab tempoh hari :-
My youngest brother is crying searching for my mom :'(


# he's having his fever


sebak kan?


untuk pengetahuan, mak Sab meninggal malam sebelum hari Raya Aidilfitri. Cuba bayangkan, hari yang sepatutnya hari bahagia, tapi tanpa mak yang tersayang di sisi apa rasanya? Mesti sedih kan? Tahun ini jugak, Hari Jadi dia yang pertama dikongsi tanpa mak yang melahirkan dia. :S


Tolong sedekahkan Al-Fatihah untuk mak Sab, Khairul Bariah bt Abas Azmi.



Semoga roh arwah berada di kalangan orang-orang yang beriman, InsyaAllah~





okay, Sab pun ada blog juga. Dia yang mempengaruhi aku untuk ada blog. Follow blog dia tau. Biar dia kembang kembang sikit sempena hari jadi dia, banyak followers.


sekali lagi, follow & terjah blog dia ;D








p/s : Salam awal Muharram. Apa azam aku untuk tahun baru yea? hurmm..

31 comments:

  1. epy besday utk sab!
    smge die tabah menghadapi hari mndtg..

    ReplyDelete
  2. kalau birthday den, den pun nak entry khas. boleh? ;p

    ReplyDelete
  3. sumpah , TERHARU . Thank youu wehh :')

    ReplyDelete
  4. hepi befday k...=) kim salam kawan..


    jom bacer jup..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  5. @ezy
    ha'ah.. hrp2 gitulah.. InsyaAllah~

    @munirah
    boleh.. kasi trikh laa ;P

    @sab
    haha, ni hdiah je kut.. kehkeh

    @L
    okay ;D

    sab, L krim salam..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah sebak nya.

    Hope Sab tabah!!! Happy birthday ;)

    Senyum sentiasa k

    ReplyDelete
  7. happy belated bufday pada kawan kamu,sebak je bila baca post status tu

    ReplyDelete
  8. @Husna Aomar
    InsyaAllah.. sme2 doakn spye dia tbah.. ;) thnks for wish, nnt sye bitau dia..

    @onie
    btul tu ;) thnks for wish, nnt sye bitau dia..

    ReplyDelete
  9. Al-fatihah . semoga dia tabah :) Amin

    ReplyDelete
  10. @Nazrul
    tula.. hrp2 dia tbah mnghdpi dugaan hri2 mndtg ;)

    ReplyDelete
  11. post kau memang best :D
    walaupun panjang tapi berisi :D

    ReplyDelete
  12. @amirah
    kau pun ape kurangnya? penulisn kau pun okey ape aku tgk. ;D

    ReplyDelete
  13. @Lia
    btul tu. hrap2 dia tbah. InsyaAllah~

    ReplyDelete
  14. al fatihah... best kot dpt kawan mcm hang ni. memahami and caring gitu...^^

    ReplyDelete
  15. @AinSha
    awak, awak jgnla ckp cmtu.. kembang sye.. wakaka.

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan dari blog Ben..
    happy blogging!

    happy birthday to kawan adik!

    ReplyDelete
  17. Apa yg boleh sy ckp,hepi birthday n takziah..al fatihah untuk arwah..jgn sedih2...

    ReplyDelete
  18. hepy bufday buat kawan miss xyz,
    al fatihah buat mom ya..
    singgah dari blog abg ben. :)

    ReplyDelete
  19. @mas, @ezad, @cik Lia
    thnks ea ;) nnt sye britau kwn sye ;D

    ReplyDelete
  20. dah bace kad ' tersembunyi ' kau tuu . haha , terima kasih wehh ! takkan aku lupekan kauu punyelahh . budak kecik yang comel nieee #jangankembang

    haha , sayang kau gila ! :)

    ReplyDelete
  21. Harap dia tabah naa..

    p/s : kek tu cm best je..hehe

    ReplyDelete
  22. @ckin
    hrp2 gitu laa ;) InsyaAllah dia boleh.. tula psl, x nk blnje sye ker? hokhok

    ReplyDelete
  23. alfatihah buat ibunya..

    2tahun tu bukannya sekejap..ermmm hargainya^^

    ReplyDelete
  24. @ckin kembaq
    laa ye ker? Happy Birthday. hehe (hope org prtme wish)

    @woofer storm
    tula psl ;)

    @semutsengal
    bkn sabtu.. Sabariah lah =.="

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)