Sunday, November 20, 2011

Sekolah? Pintu pagar tu semua aku yang tolong tutupkan!

(abaikan tajuk over confident tak hengat)




Assalamualaikum,

LAST DAY SEKOLAH ialah hari yang ditunggu oleh kebanyakan pelajar-pelajar seluruh Malaysia tapi tak juga bagi pelajar tingkatan 5. Anda diminta sedar diri dan perlu berusaha sehingga cuti panjang yang telah ditetapkan okey? Padan muka abang aku! kahkah cett, tunggulah aku form 5 nanti.. erkk!



Ada penyampaian sijil pengetua. Itu aku, nampak tak muka? Jumpa kat pasar jangan tegur.






 (hadiah yang dapat) motif gambar saja bagi jeles ;)






  Setiap pertemuan ada perpisahan  



Tudung biru tu cikgu Shai. Jangan terkonpius plak mana satu cikgunya..


Hari last day 5 orang cikgu berkhidmat (yang pernah ajar aku) :-

<( *`ω´)~> Puan Anita (pernah kasi aku cekelat)
<( *`ω´)~> Puan Siti Shahliza
<( *`ω´)~> Puan Shaiha (Puan Shy)
<( *`ω´)~> Puan Zainab
<( *`ω´)~> Cik Farah

Beliau-beliau adalah cikgu-cikgu yang terbaik, terbest!
" Saya doakan cikgu semua sentiasa mendapat kesihatan yang baik, kebahagiaan dunia dan akhirat. Jangan lupakan saya, Jangan lupakan kami. InsyaAllah panjang umur, kita jumpa lagi ;') "





credit : Aina

untuk kawan-kawan sekelasku 2 KAA (2011),
" Kalau Allah masih memberi kita nyawa, InsyaAllah tahun depan 2012 kita sama kelas lagi.. Kita kena belajar sharing-sharing ilmu & harap dapat berjaya sama-sama untuk PMR. Ingat pesan cikgu Shai? "




School for 2011 is WAS over. 
Forever memory & history. Full of great stories.



Okay, Selamat Bercuti guys!
Isikan perkara manfaat, jauhi maksiat ! ;D



pssttt, sepatutnya post ini betul-betul publish pada 18 Nov 2011 (last day sekolah) dan aku memang nak bubuh gambar yang betul-betul punya tapi apakan daya manusia hanya mampu merancang, Allah yang tentukan, hekhek. 


30 comments:

  1. wahhhhh lawee dooodle lukis.....grammm.aja lahh akkkkk.hiahhh

    ReplyDelete
  2. hg ni muda lg rupanya,
    kahksh.jles dgn budak skola.
    cuti cuti cuti.grrrrr -____-

    ReplyDelete
  3. @sarah
    tu bru doodle kak, klu akk tgk muke sye btul2 lgi geram.. kahkah, (prsnnye aku ni)

    @syafiqah karim
    dulu bdak sklh jgk kan? hekhek jgn jeles maa

    ReplyDelete
  4. tengok la kalo habis sekolah nanti.. kompem ade drama petang2 mari haha.
    aku agak terkonpius yang mana cikgu shai tadi, sorry.

    ReplyDelete
  5. @umie
    hakhak ada drama ptg2? boleh buat akaun youtube stu nanti..

    dh agak, mesti konpius, jdi awl2 aku dh buh descriptionlaa.. kehkeh

    ReplyDelete
  6. hahahha.. pndai melukih.. ngeh3..

    jom baca kejap..=0
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  7. miss aku ade rahsia yang aku nak bagitau pasal cikgu shai :D

    KALAU NAK TAHU>>tgur aku kat fb :D

    ReplyDelete
  8. cuti2 jg ye,..buku jgn lupa langsung...hehe

    ReplyDelete
  9. @semut sengal
    ohh ek? tp senior aku kata, once kau hbis sklh, kita akn rindu kat sklh balik.. tp x sure btul ke idak..

    hehe, sorila terbebel dkat kau..

    @amirah
    okey.. ;)

    @shorim kasih
    baik bos! sye mmg bce buku.. buku komik jer.. kahkah

    ReplyDelete
  10. @sergeant keroro
    hakhak, jdila cikgu sklh ker, security sklh ker, tukang kebun sklh ker, konferm rindu tu akn hilang.. kahkah (klu nk jdi pljr tu mustahil rsenyee)

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti ye..
    tapi buku jangan dilupa.. ^_^

    ReplyDelete
  12. nak nangis aku bace post kau ni . weyy , cikgu shai ade lagi tahun depan ! oyeahhh :D btw , hehehhee . sorry , aku baru nak upload gamba kite uhh , lembab bhaiii -,-

    #cantik tengkorak ?

    ReplyDelete
  13. @ini belog
    tula psl.. ;D

    @Lily
    buku komik mmg x dilupa :p

    @sab
    eleh, feelingnya kau smpai nk nangis segaler.. xpe, xpe nsib baik aku ada idea bernas skit.. skit jelaa

    tengkorak tu hensyem kan? pakwe kau tu :p

    ReplyDelete
  14. @amirah
    itu ker rahsianya? cikgu ada tuk thun dpan? LOL aku gmbira tuk tu.. tp itu kah rhsianya? Skali lagi, LOL

    ReplyDelete
  15. teringat zaman sekolah, paling tacink bila tiba jamuan perpisahan . perghh ! banjir . haha :D

    ReplyDelete
  16. @Addin
    btul gak tu, jamuan perpishn first2 mesti hepi hepi, balik2 leleh. biase ler tuh..

    ReplyDelete
  17. hihi...artwork yang sangat comel-comel comot gitu..

    ReplyDelete
  18. @KizZ
    artwork serupa budak tdika kan? hakhak

    ReplyDelete
  19. yeayyyyyy cuti sekolah, masa yang dinanti-nanti oleh semua pelajar,hehe....

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)