Wednesday, November 9, 2011

Alah, post simple mimple aje..


Assalamualaikum,
Aku fikir hari ini hari Isnin. Kesian gak tengok diri aku ni. Hari pun tak ingat.

Hari ini aku ambil buku teks untuk tingkatan tiga. Rancang nak tinggal separuh sikit kat sekolah, yang lain aku nak bawa balik. Tapi tak jadi, yang jadinya aku bawak balik semua buku, beg pun berat. Kesian aku.. huhu

Tadi ada test mengejut. Nasib baik tak terputus wire kat badan aku ni. Paper Math plak tu. Nasib baik aku terer hentam. Tapi hentam hentam aku entah betul ke tidak. Harap-harap betul lah iya? Sebab memang tak tahu menahu ada exam. Jadi, tak sempat nak belajar. (-.-V)

Semalam birthday Aida. Aku nak wish kali ke tiga ratus tiga puluh ribu kali pulak.

HAPPY BELATED BIRTHDAY AIDA!

Harap kau sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki. Tak lupa jugak, jadi anak yang solehah. Sorry ah, hadiah mungkin susah nak menjelma, hekhek

okaylah, aku dah serupa budak kecik dah. Semua benda nak cerita. Aiyoo. Aku risaulah pasal math tuh. Doakan aku "A" Math tau ;)

online using : selain dari komputer. tu yang sakai tuh ;)

13 comments:

  1. hah? sye ni ada gye f5 ker? sye pendek.. org pkir sye ni drjh 6 adalah.. hakhak

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...folllow pakjoe blk tau heheheh

    ReplyDelete
  3. @cerita best
    ok ;)

    @sarah
    terbaekk punya tips.. ahaha XD

    @amirahyusoff
    amin~ thnks ;) kau pun lah.. eleh.

    @sab
    hakhak, sentap ke?

    ReplyDelete
  4. la ingatkan form 3 dah . hoho . amboih bab hentam terrer hang naa . :B

    ReplyDelete
  5. @sabella
    bru F2 lah., klu akk jumpa face to face dgn sye mesti akk igt sye ni still drjh 6. well, awet muda, hakhak.. terer mmg terer, tgkla spe yg aja' (kak sabellalah aja') gurau2..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)