Sunday, June 26, 2011

Mereka datang

Assalamualaikum,

Sihat tak hari ni? dah breakfast? okay, semalam tok & tok wan miss datang rumah dengan 2 orang adik sedara. Ini haaa..

Rafael (abang- baju hitam tu lah) yang merah tu pulak Mikael
Cam kembar kan? Sikitlah. Abang dia ni kasar sikit, adik dia okay okaylah

Yang Mikael tu tanya..

"kak, mana benda hitam yang untuk lari-lari tu?'"

"ohhh, yang tu dah letak kat luarlah"

"oh, adik nak naiklah.. nak diet"

"Diet? badan kurus still kecik lagi nak diet?"

Pastu.. miss lupa apa yang dia bebelkan lagi.. kuang3..
Baru darjah satu nak diet? Dahsyaatt XD


Ni haa,, yang adik sedara miss cakapkan tu.. :P

Mikael & Rafael ni terlalu maju ke hadapan.. Rafael baru darjah 2 tapi dah ada fesbuk tapi kongsi dengan adik dia. Nak tahu apa yang dia buat kalau ada fb? Dia main game jelah. Pastu request miss suruh main jugak.. -.-"

Rafael dah ada PSP. Miss dapat pegang PSP pun time darjah 6. Sebab abang sulong miss dapat PSP. So, main jelah :P

Malam pulak, kitaorang semua pergi makan ikan bakar kat Sekinchan Ikan Bakar, Bandar Puteri Puchong.

Aku cilok dari google seperti biasalah kan..

Sedap-sedap.. Abang miss siap order Jus Tembikai Laici Jumbo lagi.. Besar punyaa XD

Assalamualaikum :)



5 comments:

  1. sedapnya ikan bakar...lama dah tak makan :)

    ReplyDelete
  2. haip ! taleh malas2 :)

    nanti kena jual :P

    HAHAHA

    ReplyDelete
  3. @aisyah aina hahaha, ajklah family gi mne2 restoran yg ada ikan bakar sodap2.. :)

    @nawalwhat? *terkejut hahahaha ok, bos!

    ReplyDelete
  4. comel nye budak kicik tu....
    geram sngt! hehe ^^

    ReplyDelete
  5. @teciq comel? hahaha tgkla anak sedara siapa.. hahaha XD

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)