Sunday, July 31, 2011

Super Sunday



Assalamualaikum semua,


Ni baru habis edit blog Sab, hehe ^^ padahal bubuh blockquote untuk dia je. Suka tak Sab? >cakap suka sekarang<


okay, esok dah nak mula puasa.  Siapa yang tak ganti-ganti lagi puasa tu, aku tak taulah nak cakap apa?Seingat aku, aku dah bagi warning awal-awal kat post dolu-dolu.


Harap gambar ni tak meloyakan korang, muahaha XD

Esok jugak aku ada appoinment dengan dr. gigi. Buat X-ray je. Rasanya tak membatalkan puasa. Maybe. Kalau dia nak check gigi, aku awal-awal nak refuse lah, aku nak puasa. {sebab check gigi, mesti ada je yang jolok-jolok kat mulut aku ni. Jolok emas kut :P} Lagi-lagi hari pertama puasa esok.



Aku tak sangka & tak dijangka-jangka followers aku dah 200+. Jadi sebagai ucapan "Syukran", aku nak bagi kad sikitlah. Sorilah, buruk sikit. Tapi kad ni special sebab dia #SS. Syok sendiri? Super simple? Sweet Simple? Arghh, lu pikirlah sendiri (harap Nabil tak perasan aku guna tag line dia harik-harik :P)


Click kalau rasa nak save kat lappy or komputer. (mesti takde sapa nak haha XD)

(+) tambah (-) kurangkan
Dah macam baterilah pulak XP


Aku tau kad aku ni seems very very peliks & terlebih simple. Sebenarnya aku nak lukis kat bahagian 3 bulat tu. Memandangkan yang aku ni sedar tangan aku tak berapa nak seni, so, jadi camtula.. Ohh ye, semua tulisan tu, tulisan tangan aku~




Status : Currently siapkan homework <-- biggest lie ever :P 

18 comments:

  1. selamat berpuasa cik Ceria =)


    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. ahha , makin comel laa dia nanti ;)

    p/s : selamat berpuasa dek :)

    ReplyDelete
  3. @nawal addina (InsyaAllah) haha, jgn ckp cmtu kak, malulah.. ahaha XD ohh thnkss.. akk jgk, Slmt Berpuasa. ;)

    ReplyDelete
  4. Happy Ramadhan, takmo ponteng puasa ok ;)

    Hehe, cantik handwriting dia^^

    & Congrats follower + XD

    ReplyDelete
  5. @Nurnajwa erkk? akk ni.. haha XD btw, thanks.. akk pun Selamat Menyambut Ramadhan ;)

    ReplyDelete
  6. bley tahan laa blockquote yg baru tuu . thanks , btw . hikhik . andd , ko buang navbar aq eyh ? P/S : SELAMAT BERPUASA ! :D

    ReplyDelete
  7. @Sarah Mohd Saleh haha, thnks.. eleh, akk pun.. pose jgk. sye nmpk akk mkn je, haa, taula nnt sye na buat apa.. haha XD

    ReplyDelete
  8. @Sab mne ade aku buang navbar hang, ke aku tertekan? tp aku rse aku sentuh psl blockquote je.. tp navbar tu bole adakn balikla..

    check tuto org lain ok? gud girl. Lalala~

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)