Friday, October 21, 2011

Aku telah kembali...

Assalamualaikum and salam ceria... ^^


I'm back people! Alhamdullilah.
Rindu nak post kat blog ni. Nak blogwalking. Lama sangat aku tak berblogwalking. Selama aku privatekan cuma aku post entry. Tapi of courselah mana ada orang baca entry private blogkan?

Ada orang tu rindu kat blog aku? Betul ke? Perasannya haku.. ptuih XD

Sorry, lambat unprivate balik. Yelah, orang berkawadkan penat.. Sepatutnya aku dah unprivate blog ini dah lama dah bila habis terus Peperiksaan Akhir Tahun tapi asyik ada latihan kawad. Balik pun penat. Jadi, hari ini jelah sempat.. hehe ^^

p/s : Post ini ialah post yang ke-selatut! Kasi tepukan sikit maa? 

5 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)