Saturday, October 8, 2011

#Facty

Assalamualaikum, yo! lama sudah aku tak update pasal fact + reality = facty.

#Facty 5

Saat paling 'awkward' ketika seesorang tu tenung kita. Lama-lama.

memang betul-betul terjadi kat aku tadi. Nasib baik dia budak kecik, mungkin dia suka tengok aku yang kiut ni kut? Uweikkss. haha XD

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)