Friday, October 14, 2011

Urat Tersimpul

Assalamualaikum semua,

Exam Math esok. Math takyah cakaplah wey, aku ni lemah sikit bab-bab mengira. Dengan otak aku yang dah berkarat sebab dah lama tak gunakan untuk math. Slow je buat kiraan.

Bila tak dapat jawapan. Aku dah rasa fed-up. Tapi aku ingat kata-kata ini :

"Orang yang lemah ialah orang yang MUDAH PUTUS ASA"


So, aku gigih gigihkan jugak even aku tak tau. Aku cuba banyak kali. Time ni aku tengah nak relax jap. Kepala otak aku cam pening sikit so, tengah stabilkanlah ini. Aku tengok kat fb, classmate aku semua tak online. Belajar math kut?

Semalam, aku and family aku makan ikan bakar sempena Birthday aku. Sedap. yums yums :3

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)