Thursday, October 13, 2011

Kan ku kejar!

Assalamualaikum,

Tak sabarnya nak esok.. Why? Why? Tomorrow is my birthday. Hari jadi aku tu.. rasa macam nak tua pulek. Tua-tua pun orang ingat aku ni still sekolah rendah! muehehe! Awet muda lorh..

Oh ye, esok ada periksa Arab. Aku tak start belajar lagi ni. Jom belajar Arab?


p/s : Tadi kan kan, aku kena kejarkan bas. Nasib baikkan bas tukan berhentikan. huhu. Maluunyaa. cehh, sejak bila aku ni? Dira gelakkan orang je tau. huahuahua

No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)