Monday, July 11, 2011

Click kalau boring

Assalamualaikum & hello guys,

Siapa boring kat sini?! >.<

Okay, meh nak kurengkan sikit rasa bosan, bosan .. bosan tu.. senang je.. Click-click sana, click-click sini je.. Semua orang ada facebook kan? Mesti ada punya kan.. alelelele, jangan nak tipu laa :P



First-first, pergi facebook.. Search>> ITNM atau klik sini..



Then, tekan butang [Like]


Lepas tekan Like, tekan bahagian Video



Next, pilih video yang gambar depan dia camni.. Enjoy tengok video nih..




Lastly, lepas tengok video tu.. Tolong tekan butang [Like] :3



Sorrylah, bukan nak belagak boss yang mengarah pekerja-pekerjanya.. Saya just nak tolong sekolah saya.. Nak berkorban sikit untuk sekolah saya.. Terpulanglah kepada  anda nak like video tu ataupun tidak (heh, ayat skema habis) Tiada paksaan, just ikhlas diperlukan :)

Mungkin kalau hari ni, korang tolong saya, InsyaAllah, satu masa nanti orang akan tolong korang balik.. aminn~


Assalamualaikum, nak cau dulu!




4 comments:

  1. waaa...akak takde fb pon...mlas nak buat...hehe :D

    ReplyDelete
  2. @aisyah aina, takde? errmmm, xpela.. C:

    ReplyDelete
  3. done! ^^
    beriban kot yg like..huhuhu

    ReplyDelete
  4. eh, thanks! ^^ yep, mmg byk, cam x cye pun ade... haahaha

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)